Magazin Svet

Posle 40. je odlučila da se pretvori u zmaja, rešila da umre kao reptil (VIDEO)

zmajica
PrtSc/YouTube

Žena, koja je nekada bila veoma uspešna u bankarstvu, doživela je da je se sin odrekne nakon što se opredelila da svoj život promeni ekstremnim telesnim modifikacijama i postane prva žena ’zmaj na planeti’…

Tetovirala oči, imala broje operacije

Tiamat Lidžn Meduza, iz SAD, radila je u banci dugi niz godina, ali je jednoga dana u svojim dubokim četrdesetim godinama odlučila da u potpunosti promeni svoj životni put. Preko tetoviranja očiju, brojnih pirsinga i telesnih modifikacija, Tiamatova se polako pretvarala u ženu zmaja međutim, ovi snovi su sa sobom doneli ogromne posledice, kao što je negativni uticaj na odnos sa njenim sinom.

Zmajica
Foto: Printskrin/Youtube

Razgovarajući sa Entonijem Padiljom, na njegovom YouTube kanalu, Tiamatova je izjavila da je imala 79 pirsinga dok je radila kao potpredsednik jedne od najvećih banki u SAD. Međutim, Tiamat je dodala da su većina njih bili skriveni, a ukoliko bi bilo koji bio na vidnom mestu ona bi ga vadila svakoga dana kada krene na posao i ponovo vraćala kada završi radni dan.

Konačno živi punim plućima 

Sada, ova žena tvrdi da živi život punim plućima kao čudak kakav i jeste. Tiamatova je otkrila da je HIV pozitivna tokom svog rada u banci, zbog čega je prema svojim tvrdnjama od izvanrednog bankarskog radnika, žene koja nikada nije propustila dan na poslu, postala neko ko se ponekada ne bi pojaviljivao po tri dana u nedelji.

Tiamatova je ostavila svoj posao i tvrdi da umalo nije umrla nakon tretmana zbog zvanično aktiviranog AIDS-a. Na svu sreću, ona je stigla do faze u kojoj je virus postao nevidljiv i neprenosiv.

Međutim, ovo iskustvo je dovelo do toga da ona shvati kako više ne želi da umre sa ljudskim likom zbog toga što joj je čovečanstvo donelo toliko negativnosti u jednom delu života, da je poželela da umre izgledajući kao reptil. Nažalost, njen put ka ličnoj sreći imao je svoju cenu u porodičnim okvirima.

Tiamatova dodaje da zna kako je vide ljudi koji je ne poznaju i da podjednako osuđuju njen izgled, automatski pretpostavljajući da je ona gubitnik, da nikada ništa u životu nije postigla ili da je potpuno glupa, verovatno ne završivši ni srednju školu.

Izvor: Muški magazin

80 minuta ubijao pedofila u zatvoru da mu pokaže kako je bilo žrtvama

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.5K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap