Magazin Svet

80 minuta ubijao pedofila u zatvoru da mu pokaže kako je bilo žrtvama

pedofil-kanibal

Ričard Hakl proglašen je za “najgoreg britanskog pedofila”. On je bio čovek koji je imao jedan od najbolesnijih kriminalnih dosijea u istoriji. Psihopata, sadista, uživao je u svom nadimku i zlu koje je naneo stotinama nevinih žrtava.

Hakl je 2016. godine osuđen na 22 doživotne kazne zatvora zbog bolesnog zlostavljanja više od 200 dece u dobi od 6 meseci do 12 godina.

On je ciljao na ranjivu omladinu dok je volontirao u sirotištima u Maleziji. Pre nego što je uhapšen, njegov teror je trajao skoro deceniju.

Kanibal ga ubio olovkom

Njega je silovao i usmrtio Pol Ficdžerald, jer je želeo da Hakl “shvati kako su se osećala deca koju je zlostavljao”, rečeno je nedavno na suđenju za ubistvo 33-godišnjaka. Pol Ficdžerald (30) zadavio je i izbo Ričarda, u strašnom napadu koji je trajao gotovo 80 minuta.

Brutalno ga je ubio, četkicom za zube, olovkom i električnim kablom koji je korišćen kao improvizovano oružje, dok je Hakl bio zavezan. Gurnuo mu je olovku do kraja u nos, sve do mozga i razbio mu lice, lupavši mu glavu o pod ćelije više puta.

– On je bio čovek koji je iz zabave silovao i zlostavljao decu. Mogao ih je i ubiti. Sklon sam da mislim da je učinio gore nego što ih je samo silovao. Bio je položen sa spuštenim pantalonama i znao je šta ga čeka, a siguran sam da nije uživao. Ja sam znao kakav je osećaj, ali on nije. Silovao sam ga da bi znao kako je to – rekao je Ficdžerald psihijatru.

Hteo i da ga pojede

On je kasnije sudu u Britaniji priznao i da je želeo da skuva i pojede delove Haklovog tela, rekavši nakon napada:

– Zaneo sam se koliko sam se zabavljao onim što mu radim – rekao je ubica “najgoreg britanskog pedofila”.

Osudivši ga na doživotni zatvor sa najmanje 34 godine iza rešetaka, sudija Lavender je izjavio:

– Vi ste psihopata i uživate u maštanju o silovanju, mučenju, ubijanju, pa čak i o jedenju drugih. Ovom prilikom ste osetili zadovoljstvo i ostvarili svoje fantazije – zaključio je sudija u završnoj reči tokom presude.

Uprkos tome što je Ficdžerald tvrdio da je sprovodio pravdu za Haklove žrtve, postoje ljudi koji su takođe patili od njegove ruke, prenose britanski mediji.

On je napao 59-ogodišnju ženu, koja je bila u šetnji sa psom. Pokušao je da je siluje i rekao da mora da ispuni sve njegove “zahteve”. Napadnuta žena je nekako uspela da pobegne od njega a policija ga je ubrzo uhvatila. Tada je i završio iza rešetaka.

Očuh godinu dana silovao 8-godišnju devojčicu, pa dobio manju kaznu jer je domobran

Stefan Savkić

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • E tako treba sa svim govnarima postupati.Ne treba ni sačekati da stignu u zatvor, nego što pre rešiti probleme.

389 Shares
389 Shares
Share via
Copy link