Magazin Poznati

Milijarderka preterala sa fotošopom, fotografi raskrinkali kako “Žena mačka” zaista izgleda (FOTO)

Džoselin naslovna
Foto: Instagram / Profimedia / Index.hr

Milijarderka Džoselin Vildenštajn postala je poznata po mnogobrojnim estetskim operacijama, zbog kojih je i dobila nadimak “Žena mačka”.

Ona je svoj prirodni izgled izmenila do neprepoznatljivosti, a mnogi se pitaju iz kojih razloga je to učinila, jer je pre estetskih zahvata bila zaista lepa žena.

Sada se potrudila da iznenadi svoje pratioce na društvenim mrežama novim fotografijama.

Podsmeh pratilaca na društvenim mrežama

Naime, došla je na Njujoršku Nedelju Mode gde je pozirala s Belom Hadid, Kejt Moss i mnogim drugim poznatim osobama.

Nije propustila priliku da najlepše trenutke podeli na Instagramu, a zbog fotografija koje je objavila postala je meta podsmeha, piše Index.

Pratioci su primetili da je Džoselin sebe preterano “sredila” u Fotošopu na fotografijama i da na njima ne izgleda ni približno kao u stvarnosti.

S obzirom da je bila na javnom događaju, tamo su je snimili i fotoreporteri. Razlika između fotografija sa crvenog tepiha i onih na Instagramu je i više nego očigledna.

Džoselin vilderštajn 4
Foto: Profimedia

Inače, Džoselin je pre nekoliko godina u razgovoru za “Daily Mail” negirala da je išla na plastične operacije.

Tada je njen verenik, modni dizajner Lojd Klajn, izjavio da ona sve vreme izgleda isto i da “nikad nije ništa promenila na svom licu”.

– Ne znam zašto mediji sve ovo pišu i zašto su počeli to sa nadimkom “žena mačka” kad je Džoselin uvek tako izgledala. Ona stvarno nikad ništa nije radila na svom licu. Imam njene fotografije sa 16 godina na kojima se vidi da izgleda isto kao danas –  rekao je i šokirao javnost, piše Noizz.

Negira plastične operacije, bivši muž bio ljubitelj velikih mačaka

Kada su joj postavili direktno pitanje da li je odradila bilo kakve kozmetičke korekcije, ona je odgovorila odrično.

– Hajde da pogledamo moje stare fotke. Naravno da sam tada bila lepša. Kad smo mladi, postoji određena svežina koju gubimo sa godinama, ali i dalje ćete na tim slikama videti iste oči, visoke obraze i isti nos”, objasnila je ona, a prenosi Index.

Džoselin vilderštajn 3
Foto: Profimedia

Džoselin se proslavila nakon razvoda od francuskog milijardera i trgovca umetninama Aleka Vilderštajna u poslednjoj deceniji prošlog veka.

U pomenutom sudskom sporu dobila je više od 2 milijarde dolara, a postoje tvrdnje da se podvrgla estetskim operacijama vrednim milionima dolara upravo da bi zadovoljila bivšeg muža koji je gajio strast prema velikim divljim mačkama.

Međutim, on je to oštro demantovao.

– Ona je luda. Uvek bi poslednji saznao šta je učinila. Mislila je da može popraviti svoje lice kao komad nameštaja. Koža tako ne funkcioniše. Ali nije slušala – rekao je u intervjuu s Vanity Fairom, prenosi Noizz.

Izvori: Index, Noizz

Potrošila sam 51.000 € da izgledam kao Pamela Anderson, muškarci me obožavaju, a žene mrze (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link