Novi Sad

“Zdrava hrana i to” – od ratluka do sapuna od kozijeg mleka

“Zdrava hrana i to” u Jevrejskoj ulici nudi vam razne proizvode koje ćete teško naći na bilo kojem drugom mestu u gradu.

Tu su pre svega klasični proizvodi na merenje, čajevi, pahuljice, keksevi, bombone i  slatkiši. Ono što ovu prodavnicu zdrave hrane izdvaja su i pravi turski ratluk, koji krasi vitrine ove prodavnice. Ovde možete kupiti i organske proizvode, orahovo, bademovo, bundevino ili kokosovo ulje i proizvode na bazi soje.

zdrava_hrana_novisad

Poseban deo posvećen je makrobiotičkoj ishrani, a ako niste stigli da doručkujete, obavezno svratite na svežu voćnu salatu ili sveže ceđeni sok, koji se pravi pred vama.

Svetlana Radović, iz prodavnice Zdrava hrana i to kaže da Novosađani najčešće kupuju ratluk, grickalice, ali da ima i dosta vegeterijanaca koji kupuju razne vrste sireva i proizvode na bazi soje.

zdrava_hrana_novisad

Osim hrane, u ovoj radnji prodaje se i prirodna kozmetika. Najtraženiji su prirodni sapuni od kozijeg mleka, paste za zube bez fluora i prirodni dezodoransi.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

39 Shares
Share via
Copy link