Magazin

Ovo svi radimo i zato nam kuća izgleda jeftino: Dizajnerka enterijera savetima navukla bes

enterijer

Stručnjakinja za dizajn enterijera, koja se predstavlja kao Kriš, deli na TikToku šest stvari zbog kojih kuća može da izgleda „jeftino“, a jedna od njih, jako važna, jeste gde ćete staviti krevet.

Dizajnerka enterijera na društvenim mrežama je podelila šest saveta, odnosno stvari koje narušavaju izgled doma.

Kriš inače redovno deli savete za uređenje doma svojim pratiocima. Tako je u jednom videu navela neke izbore dizajna za koje veruje da nisu najbolja opcija za izgled prostora, a to uključuje tepih s uzorkom, svetle zidove u boji i postavljanje kreveta u ugao spavaće sobe.

– Ovo su stvari zbog kojih vaš dom izgleda jeftino. To je krevet u uglu sobe, „hrapavi“ plafoni i zidovi, tepih s uzorkom, nameštaj od drobljenog stakla, male prostirke i zidovi svetlih boja – ističe Kriš.

@interiorbykrish

Things that make your house look CHEAP ❌ #foryoupage #foryou #fyp #interiordesign #interiordesigner #interiordecor #interiors #homedecor #home #roomdecor

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Njeno mišljenje privuklo je veliku pažnju. Nisu se svi složili s njenim stavovima, pa je jedan istakao i samu važnost „krova nad glavom“, naspram izgleda doma.

– Ne postoji ništa „jeftinije“ dok svi nemamo krov koji će nas zaštititi.. Budite zahvalni na minimumu stvari koje imate, neki nisu te sreće – poručili su.

– Krevet u uglu jednostavno izgleda organizovanije – nisu se neki složili s Kriš.

– Kako bi bilo da dopustiš ljudima da dizajniraju svoje kuće onako kako oni žele – neke su zamerke.

– Možemo li da prestanemo sa sramoćenjem kuće? Svi završimo na istom mestu, ne možeš to da poneseš sa sobom… – isticali su.

– Volim zidove jarkih boja. Nije me briga da li izgledaju „bogato“ – pisali su kritičari.

Izvor: Kurir

Milica je oronuli stan na Zvezdari pretvorila u rapsodiju u plavom: 50 m² raja ovako izgleda

82 Shares
Share via
Copy link