Uncategorized

Žarko Laušević snimio film nakon 15 godina pauze

Premijera filma Smrdljiva bajka reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića sa Žarkom Lauševićem u glavnoj ulozi biće 25. novembra u Sava centru u Beogradu, a dan kasnije i u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu.

Ulaznice su već puštene u prodaju na blagajnama Sava centra i “Arene Cineplex”, kao i svim prodajnim mestima “Eventima”.

Obzirom da za ovaj film vlada velika zainteresovanost kako publike tako i medija, organizatori su odlučili da se pres konferencija održi 23. novembra samo u Beogradu, ali i uz prisustvo novosadskih medija.

Novinarima je naglašeno, da glavni akter filma najverovatnije neće davati pojedinačne izjave medijima.

Film „Smrdljva bajka“ je ljubavna priča o dvoje beskućnika, Momi (Žarko Laušević) i Emi (Jelena Đokić) koji se zaljubljuju.

Pored Đokićeve i Lauševića, koji se ovom ulogom vraća na veliko platno posle 15 godina, igraju i Petar Božović, Bojan Žirović, Nebojša Ljubišić, Cvijeta Mesić, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Miloš Vlalukin, Aleksandar Đurica, Marko Gvero, Bojan Lazarov.

Posle beogradske uslediće premijere u drugim većim gradovima Srbije i Crne Gore, dok će se od 26. novembra film naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

Čitajte Luftiku na Google vestima

99 Shares
Share via
Copy link