Magazin Srbija

Žarko Laušević o svom drugom braku: Dolazi otmena, visoka, lepa i kaže ‘razvodim se’

Da pravu ljubav ništa zaustaviti ne može i da nema sile niti pečata koji dvoje u ljubavi može sprečiti dokazano je i u primeru Žarka Lauševića i njegovog drugog braka. On u Americi već 20 godina živi sa suprugom Anitom Laušević.

O Žarku Lauševiću znamo dosta, zahvaljujući i njegovoj autobiografiji „Godina prođe, dan nikad“. Anita Laušević, iako poznata u holivudskim krugovima, u našoj javnosti nije neko o kome se mnogo piše.

Rođena je u Sloveniji i profesionalna je šminkerka, a sa Žarkom ima ćerku Janu. Oboma je ovo drugi brak, a Anita iz prvog braka ima i ćerku Andreu.

Laušević je u svojoj knjizi opisao kako se rodila ljubav između njih.

– Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma ‘Boj na Kosovu’. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez ‘ј’ . Dolazi otmena, visoka, lepa. ‘Razvodim sе’, reče mi danas – napisao je Laušević.

anita laušević
Printscreen

Žarkova supruga je veoma uspešna u Holivudu. Anita je radila i sa najpoznatijim imenima svetske glumačke liste, a njen prvi veći angažman bio je 2004. godine na snimanju filma “Spiderman 2”. Sarađivala je i sa Leonardom Dikaprijom i Kejt Vinselt. Dobila je velike pohvale za svoj rad, a posebno se istakla sjajnim frizuram glavnih likova u serijama “Hronike Tajms Skvera”, “Privatni doktor” i “Instikt”, piše Telegraf.

Žarko Laušević igra jednu od glavnih uloga nove domaće serije „Kalkanski krugovi“ koja je počela da se prikazuje na RTS-u. Društvo na snimanju pravila mu je upravo njegova ljubav Anita.

Pismo koje je Laušević iz zatvora poslao ženi je oda ljubavi i očaju

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

115 Shares
115 Shares
Share via
Copy link