Moda Vesti

Zara demantovala vest o zatvaranju prodavnica u Srbiji

Modna industrija Zara oglasila se nakon spekulacija i navoda u pojedinim medijima da će zatvoriti svoje objekte na različitim lokacijama širom Srbije i u zvaničnom saopštenju navela da su podaci koji su izneti potpuno netačni.

“Obaveštavamo vas da su danas objavljeni podaci o zatvaranju naših prodavnica u Srbiji potpuno netačni”, naveli su u saopštenju.

U saopštenju se navodi da Zara ne zatvara svoje prodavnice u Srbiji i ne planira komercijalne akcije poput onih pomenutih u vestima.

“Istakli bismo da mediji koji su objavili ove informacije nikada nisu na tu temu kontaktirali Zaru”, dodaju iz kompanije.

Pojedini beogradski mediji objavili su ranije danas da je Zara saopštila svojim kupcima da zatvara nekoliko objekata u Srbiji.

Kako su naveli mediji, kompanija je svojim kupcima poslala saopštenje da zatvara nekoliko maloprodajnih objekata u Srbiji, te zbog toga i nude onlajn rasprodaju sa sniženjima i do 80 odsto.

Međutim, zvanične potvrde o tome iz kompanije nije bilo, niti je bilo obaveštenja na zvaničnim kanalima komunikacije.

Početkom juna, kompanija Intedex kojoj pripada Zara je najavila plan restrukturiranja od 2,7 milijardi evra kojim se predviđa zatvaranje do 1.200 prodavnica širom sveta.

Priče žena koje su napravile vaše Zara pantalone navešće vas da obučete helanke

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


486 Shares
486 Shares
Share via
Copy link