Magazin Novi Sad

Novosađanin komšijama zapišavao ulaz, a kad su ga zamolili da prestane ceo sprat je namazao izmetom

pisanje-po-zgradi
Foto: Privatna arhiva

I dok se drugi ulazi bave prokišnjavanjem ili grejanjem, u jednoj zgradi na Novom naselju bave se govnima i to bukvalno.

Na molbu nepoznatom čoveku da prestane da urinira u njihovom ulazu, Novosađani su dobili odgovor. Nepoznata osoba, ne može se doduše reći čovek, ostavila im je fekalije duž hodnika zgrade.

Naime, jednog jutra iznova su primetili da u ulazu ima vode i da se oseća smrad. Požalili su se predsedniku skupštine stanara, tražeći da im pošalju vodoinstalatere sumnjajući na to da je pukla cev od kanalizacije.

Ekipe održavanja su stigle, pregledale cevi i ustanovile da je u pitanju ljudski faktor. Niko od stanara nije pomislio da je moguće da neko redovno mokri u hodniku, ali amonijak je uspeo da uništi i lepak na pločicama.

“Kada sam ujutro izlazio iz zgrade, sve je bilo u redu. Dvadesetak minuta kasnije sam se vratio iz prodavnice i u ulazu me je dočekala voda” priča jedan od stanara.

Kako objašnjava, prvi šok je usledio kada su majstori rekli da problem nije u cevima. Stanari su se okupili i na vrata su zalepili molbu nepoznatoj osobi da prestane sa ovom užanosnom navikom, ali se ispostavilo da to nije baš najbolji potez.

“Sledećeg jutra dočekao nas je pravi pakao. Hodnik drugog sprata zgrade bio je zaliven fekalijama” očajan je Novosađanin.

U molbi koju su okačili na ulaz zgrade, stanari su napisali da će ako se uriniranje po hodnicima nastavi, biti prinuđeni da zgradu obezbede video nadzorom sa snimačem kako bi otkrili identitet osobe koja to čini. Osobe, koja u najmanju ruku, ima problem sa obavljanjem nužde na tradicionalnim mestima.

Mir deco, doći će poštar i doneće vam pojedena kinder jaja

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


88 Shares
Share via
Copy link