Magazin Poznati

Učesnici Zadruge hapšeni u Švajcarskoj: Jedna od njih „propevala“ o detaljima (FOTO)

nevena
PrtSc

Nevena Savić, bivša učesnica „Zadruge“, otkrila je skandalozne detalje o boravku u Švajcarskoj, pa priznala da je hapšena, ali da nije bila jedina.

Ona kaže da su tada mnoge zadrugarke bile uhapšene.

– Da, jesam hapšena, jer sam radila u tom klubu na crno. Pa znate li koliko je devojaka iz Zadruge 5 radilo isto to što i ja, neke su deportovane, neke ne – rekla je Savićeva.

Ona je otkrila ko je sve radio u Švajcarskoj, kao i da su imale jednog gazdu, poreklom iz Albanije, za kojeg su sve radile, ali je pomenula i pravila kojih su morale sve da se pridržavaju.

– Ja nemam problem da pričam ni o čemu. Ja sam radila u Švajcarskoj u klubu gde dolaze Srbi, naš je klub, tu su radile mnoge zadrugarke, pogotovo iz pete sezone u kojoj sam ja bila – počela je Savićeva u emisiji „Između dve vatre“.

– Da li si bila hapšena? – pitala je voditeljka.

– Jesam, ja sam bila uhapšena, da bih bila deportovana, znači uhapšena sam zbog radne dozvole, kao i mnoge zadrugarke koje su govorile o tome, samo se za njih manje zna – objasnila je Nevena, pa detaljno opisala šta je tačno radila i koja su bila njena zaduženja na tom radnom mestu:

– Ja sam sama to sve ispričala, jer nemam problem sa tim. Dok sam radila u tom klubu u Švajcarskoj na crno, došla je racija, meni je pasoš bio u jednoj torbi, a ja sam to veče drugu ponela. Kada su oni videli da ja nemam dokumenta, uzeli su mi otiske, zadržana sam par dana u policijskoj stanici i deportovana za Beograd – objasnila je Nevena.

Nevena je detaljno opisala kako je provodila vreme u klubu, pa nabrojala zadrugarke koje su radile sa njom u istom klubu. Ona je pomenula i Sandru Rešić, Sandru Čaprić i Nikolu Grujića i navela da su i oni radili sa njom.

Izvor: Blic

Miljana Kulić je žrtva u raljama Željka Mitrovića, treba joj psihijatar a ne medijski cirkus

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

48 Shares
Share via
Copy link