Magazin

Oglasila se kompanija u čijem avionu je čovek divljao jer je let preusmeren u Beograd

suljeman imamović
Foto: Printskrin

Aviokompanija Wizz Air oglasila se o incidentu na svom letu Billund – Tuzla, koji je izbio kada je muškarac, nakon što su putnici dobili informaciju da će avion zbog magle umesto u Tuzlu sleteti u Beograd, počeo divljati, pokušao otvoriti vrata, vikao, psovao i pljuvao.

“Let aviokompanije Wizz Air W6 4278 Billund – Tuzla u noći s 28. na 29. decembar zbog magle u Tuzli preusmeren je na Beograd. Nakon objave o preusmeravanju prijavljeno je neposlušno i uvredljivo ponašanje dvoje putnika. Naše kabinsko osoblje rešilo je situaciju onako kako je za to obučeno.

Avion je neometano sleteo, a po sletanju neposlušni putnici su predati nadležnim organima. Za ostale putnike osiguran je kopneni prevoz do Tuzle. Sigurnost je naš prioritet i mi smo aviokompanija koja ne toleriše uvredljivo ponašanje prema našim putnicima i osoblju”, poručili su iz Wizz Air-a.

Na letu iz danskog Billunda za Tuzlu dogodio se nesvakidašnji incident kada je muškarac, za kojeg su mediji objavili da se radi o danskom državljaninu Sulejmanu Imamoviću, pokušao otvoriti vrata aviona u vreme leta jer je avion preusmeren u Beograd.

Muškarac nije želeo da ga “vode u Srbiju”. Nakon njega je, pisali su mediji, vrata je pokušala otvoriti i njegova supruga.

Muškarac je nakon serije uvreda intervencijom kabinskog osoblja brzo savladan.

“Zašto me vodite u Srbiju?”

“Jebem vam majku gospodsku srpsku! Jebem vam mater u usta srpska! Jebem vam mater balijsku! Zašto šutite? Zašto me vodite u Srbiju?” govorio je dok je pokušavao doći do prednjeg dela aviona.

Lik totalno poludeo u avionu! J*be mater srpsku i balijsku, srušiće avion from serbiancringe

Onda je počeo pljuvati na putnike.

Deo putnika počeo mu je govoriti da se smiri.

“Neću se smiriti! Srušiću avion. Ubiću sebe, ženu i dete. Ali jebaću vam majku svima!” počeo je pretiti.

Vređao stjuardesu

Kada ga je stjuardesa pokušala smiriti, mirno spustivši ruku na njegovo rame, moleći ga da sedne radi svoje, ali i sigurnosti drugih putnika, on ju je nazvao kurvom.

Njegova supruga u jednom je trenutku takođe pokušala ublažiti situaciju, no on se počeo derati i na nju.

“Skloni se, ubiću i tebe! Majku im jebem”, rekao je.

Nakon nekog vremena su ga muškarci koji su ga držali oborili na pod jer nije bilo drugog načina da se smiri.

Posle sletanja na beogradski aerodrom oboje su uhapšeni.

Psovao majku srpsku i pretio da će ubiti sebe, ženu i dete jer je avion preusmeren za Beograd (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link