Magazin Srbija

Psovao majku srpsku i pretio da će ubiti sebe, ženu i dete jer je avion preusmeren za Beograd (VIDEO)

suljeman imamović
Foto: Printskrin

Na sinoćnjem letu iz danskog Bilunda za Tuzlu danski državljanin, Sulejman Imamović, pokušao da otvori vrata aviona u vreme leta jer mu nije odgovaralo što je avion preusmeren za Beograd.

Avion niskobudžetne kompanije Wizz Air zbog magle nije mogao da sleti na aerodrom u Tuzli, a nakon informacije da se let preusmerava za Beograd jedan putnik je ustao  sa svog sedišta i pokušao da otvori vrata uz nezamislive psovke i uvrede.

Sulejmanu Imamoviću (58), koji je vređao i pretio zbog vanrednog sletanja aviona na beogradski aerodrom Nikola Tesla, određeno je zadržavanje do 24 sata po Zakonu o prekršajima, pišu Novosti.

– Je*em vam majku gospodsku srpsku! Je*em vam mater u usta srpska! Je*em vam mater balijsku! Zašto šutite?“, izgovarao je on besno, sve vreme pokušavajući da se otrgne iz ruku mladića koji mu je ruke držao iza leđa, pokušavajući da ga zadrži.

Lik totalno poludeo u avionu! J*be mater srpsku i balijsku, srušiće avion from serbiancringe

– Neću da se smirim! Srušiću avion. Ubiću sebe, ženu i dete. Ali je*aću vam majku svima! – zapretio je on.

Kada je potom jedna stjuardesa pokušala da ga smiri, mirno spustivši ruku na njegovo rame, moleći ga da sedne, zarad njegove bezbednosti ali i zbog drugih putnika, on ju je nazvao ku*vom.

Nakon što je muškarac sprečen u nameri isto je probala da učini i njegova supruga a nakon sletanja na beogradski aerodrom oboje su uhapšeni.

Hrvatski voditelj ispričao poznat vic o pederu i lezbejki, mediji naduvavaju međunacionalni skandal

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

222 Shares
222 Shares
Share via
Copy link