Lifestyle

Wellness avantura – ne propustite vikend potpune relaksacije tela i duše

naslovna

U današnjem užurbanom svetu, gde stres i briga često okupiraju naše živote, potreba za odmorom i obnovom energije nikada nije bila važnija. 

“Priroda organizma jeste usmerena ka samoisceljenju, odnosno revitalizaciji tamo gde je ona najpotrebnija. Kod svakog disbalansa povređuje se obolelo mesto i razvija degenerativni proces. Umorni, zapušteni, namučeni ljudi sve su više stvarnost i realnost. Nasmejan , vedar i radostan čovek jeste retkost. Čovek sve manje ima snage da se obraduje i da živi radost pa i život postaje težak, te čovek kao da ga otaljava. Zna se i zašto i kako i koliko samo što se čovek teško odriče formiranih loših navika. Navika na glupost je brža i efikasnija. Kreativnost lenjosti nema kraja i ima loš rezultat. Kada mašta zameni realnost, lako je depresijom plašiti ljude.” – prof. dr Vesko Drašković. 

Upravo ovaj sjajan citat možda i najbolje ukazuje na suštinu stvarnosti u kojoj živimo. Ipak, ako krenemo od nas samih – postoji mnogo načina da značajno poboljšamo kvalitet života idući sigurnim putem oporavka.  

Doživite isceljujući wellness vikend u prirodi!

Wellness vikend u prirodi je pažljivo kreiran program Salona lepote Valika, namenjen svima koji žele da obnove energiju, održavaju i sačuvaju svoje zdravlje.

Kao pionir u terapeutskim masažama i Wellness vikend programima u našem gradu, Vasiljka Ulić, poznatija kao Valika, više od 20 godina zagovornik je holističkog pristupa nege tela i lica, sa akcentom na preventive, koja je srce pristupa u njenom radu. Sertifikovani Wellness & Health coach sa 33 godine iskustva u polju masaže, zdravlja i wellness-a,  poslednje decenije posvetila je i usko specifičnim obukama iz kineske tradicionalne medicine – akupunkturi i cupping-u (terapeutska vakuum masaža).

doživite isceljujući welness vikend u prirodi

Od 2002. godine organizujem vikende na raznim destinacijama. Cilj wellness vikenda je odmor tela i duše u prirodi uz masaže, šetnje i vežbe, ovog puta u Sremskim Karlovcima, u Markovim konacima – za Luftiku je rekla Valika.

Kome je namenjena Wellness avantura?

Wellness vikend avantura je za sve koji žele da obnove energiju od svakodnevnih obaveza i posvete se svom telu i duhu. 

kome je namenjena welness avantura

Ova Wellness vikend avantura nije ograničena na određenu starosnu grupu ili pol, već je namenjena svima koji žele da se oslobode stresa i umora. Bez obzira da li ste pojedinac, par ili grupa prijatelja, ovo iskustvo će vam omogućiti da se povežete sa sobom i obnovite svoju energiju.

A kako je sve počelo?

Nakon rođenja trećeg deteta, Valika je u svojoj 32. godini, osetila potrebu za brzim oporavkom. Budući da se i sama bavila masažama i najbolje razumela koliko samo jedna masaža može da pomogne – u dahu je osmislila program sa 4 terapeutske masaže koji zaista regeneriše dušu i telo. 

Nakon prvog odlaska na ovako kreiran program – rezultati su bili viši od očekivanih, te je sa programom nastavila sve do današnjeg dana.

Misija Wellness vikend avanture jeste oslobađanja napetosti i stresa, postizanje ravnoteže i dobrobiti koja će trajati dugo nakon boravka.

Osetite moć terapeutskih masaža – uklonite svaku napetost i stres

U središtu vikend odmora su 4 terapeutske masaže, koje pružaju duboko opuštanje i najviše doprinose ozdravljenju. Ove masaže su dizajnirane da uklone svaku napetost i stres, ostavljajući vas duboko opuštenim i mlađim. U okviru programa, pored masaža, održavaju se i grupni treninzi i organizovane šetnje. I sve to u prelepom etno selu “Markovi konaci”!

osetite moć terapeutskih masaža..2

Terapeutske masaže:

 • Uklanjanje blokada 90 min
 • Limfna drenaža 90 min
 • Kiropraktika 60-90 min
 • Šiacu 90 min

Ostali sadržaj uključen u cenu:

 • Smeštaj
 • Zdravi obroci
 • Jutarnji treninzi, istezanje, vežbe disanja
 • Grupne aktivnosti za razonodu

 1 dan potpunog odmora – za vaš instant relaks

Još uvek imate priliku da se pridružite našoj jesenjoj avanturi!  Prijavite se na JEDAN DAN Wellness avanture.

1 dan potpunog odmora

 •   𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝗮𝟭𝟴. 𝗻  (do dve masaže)
 •   𝗻𝗲𝗱𝗲𝗹𝗷𝗮 𝟭𝟵. 𝗻  (jedna masaža)

U ponudi su jedna ili dve terapeutske masaže tela i lica, šetnja i vežbanje u etno selu Markovi konaci

Cenovnik (po osobi):

 •   7.000 din – jedna terapeutska masaža tela i lica, vežbe i ručak
 •   12.000 din – dve masaže tela i lica, vežbe i ručak 

*U cenu nisu uključeni troškovi prevoza i ostali individulani troškovi

Ne propustite vikend potpune relaksacije tela i duše, uz 4 masaže, treninge, šetnje i zdravu hranu!

Pozivamo vas da nam se pridružite na Wellness vikend avanturi koja će se održati 17. -19. novembra u Sremskim Karlovcima, u divnom etno selu „Markovi konaci“

 • Do programa i prijave možete doći preko linka .

Ljubav kreće od nas samih!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

22 Shares
Share via
Copy link