Magazin Srbija

Aleksandar Vulin prosvetitelj: Policajci, ako se družite sa kriminalcima prijavite starešini (VIDEO)

1639822464-vulin
Foto: Printscreen/ TV Pink

Ministar policije Aleksandar Vulin gostujući u Novom Jutru na Pinku, kod Jovane Jeremić i definitivno je ušao u anale istorije srpske politike izjavom koja pretenduje da kao sledeća bude uvedena u udžbenike za prvi razred osnovne škole.

Naime, kada učiteljica bude htela da prekine dečiji nestašluk i nauči mališane šta da rade kada neko bude nevaljao, bez sumnje bi morala da im pusti isečak sa ružičaste televizije:

– Postavili ste se vrlo strogo prema policajcima, da nemaju šta da piju kafu sa kriminalcima – kazala je Jovana Jeremić a ministar Vulin nastavio:

– Ne, ne. Ja sam ih podsetio jednom depešom, ukoliko imaju bilo kakvu komunikaciju sa kriminalcima. Da li je to privatna, slučajna, moraju da prijave to svom starešini. Ne više od toga. A ko ne prijavi, znači da ima razlog zašto nije prijavio. Znači da njegovo druženje sa kriminalcima nije samo druženje, nego ima i nešto više – rekao je Vulin umilnim glasom i uz blagi osmeh pojasnio najnoviju meru stroge discipline.

Naučiće đaci odmah i ko su dobre a ko loše čike. Naravno da ministar Vulin nije strog kako pričaju, on je dobar čika, kazaće učiteljica.

Krunska, neprocenjiva slika u nizu fotografija dokumentarnog filma SNS-ovske vlasti. Grube procene su, da će za crno-humoristički dokumentarni film i Holivud izraziti interesovanje.

Srećnog reditelja čeka, težak posao.

Vulin: Možda neka zgodna saobraćajna nesreća okonča i moj život

OGLAS

PARTNERI SAJTA


813 Shares
813 Shares
Share via
Copy link