Beograd Vesti

Vučićev kumić divlja ulicama Bg-a i izaziva policiju: “Neka me stigne neko ako može” (VIDEO)

vucicev kum

Uroš Panić, sin Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića, posle kraćeg perioda mirovanja ponovo je divljao beogradskim ulicama u “lamborginiju” i pritom izazivao policajce da ga uhvate. Svojim sumanutim pirom Panić se pohvalio na društvenim mrežama.

Ovaj srpski tiktoker odavno je poznat po divljanju beogradskim bulevarima, bahatoj vožnji i kršenju saobraćajnih propisa.

Na društvenoj mreži Tik Tok objavio je novi video snimak njegove divljačke vožnje, u na kome se vidi kako vozi auto, u kome “trešti” glasna muzika, a u kome zajedno sa mladićem na suvozačevom mestu, poziva policiju da ih zaustavi “ako sme”.

– Nek dođu sa ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom – čuje se kako Panić govori, uz salve psovki i uvreda upućenih na račun policajaca.

Sve se, kao i ranije, dešava noću uz brzu vožnju ulicama pored Kalemegdana, uz vratolomna preticanja, nagla ubrzavanja i kočenja.

Mladi Panić sve vreme, kako se može čuti na snimku, brzom vožnjom namerno provocira ne bi li ga neka policijska patrola zaustavila, a kada je došao na Brankov most, tek je onda dao gas i počeo još više da divlja.

– Neka me stigne neko ako može, neka mi napiše kaznu, evo nemam ni vozačku – hvalio je bahati mladi Vučićev kumić.

U trenutku kada su prolazili Bulevarom Nikole Tesle, Panić je prošao pored policijske patrole, ali ga je to dodatno podstaklo, pa umesto da smanji brzinu on je namerno dao još veći gas.

Inače, Uroš Panić se nekoliko puta već našao u centru javnosti zbog brze vožnje, kako po beogradskim, tako i budvanskim ulicama, ali je ostalo nejasno kako je do sada uspevao da ostane ne uhvaćen na snimcima brojnih kamera koje su postavljene u gradu.

Izvor: Direktno

Dok neko ne strada, Vučićevo kumče se neće smiriti u divljanju po beogradskim ulicama (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

25 Shares
Share via
Copy link