Magazin Srbija

Aco, brate, ako ti nećeš ja ću da budem predsednik, reče Vulin, i otpoče kampanju fotografijama raskomadanih tela

vulin
Foto: Printskrin/Youtube

Aleksandar Vulin je juče na skup povodom 13. rođendana Pokreta socijalista pozvao na stvaranje srpskog sveta i ujedinjenje svih Srba. Zapaljivi govor je iskoristio i da pozove Aleksandra Vučića da se kandiduje za predsenika, kako on kaže svih Srba. Uveče je u emisiji na ružičastoj televiziji ponovio da je Vučić jedini pravi čovek za to. Međutim ako Vučić neće ponovo da bude predsednk Vulin nas je obavestio da će se na predsedničkim izborima kandidovati on.

Ima li lepše vesti od ove, imaćemo srpskog Putina i Medvedva i možemo da se opustimo jer ta bajka može da traje 5 – 6 mandata.

– Zadatak ove generacije političara jeste stvaranje srpskog sveta. Zadatak ove generacije političara jeste da objednine Srbe gde god oni budu živeli. A vi gospodine predseniče, Vama se obraćam i kao prijatelj i kao koalicioni partner i kao saborac i kao politički čovek. Preuzmite odgovornost, kandidujte se za predsednika Republike Srbije. Drugima ne verujemo i nećemo im verovati. Nema vremena, gospodine predsedniče, da neko drugi postane predsenik svih građana Srbije i predsednik svih Srba. Niko drugi gospodine predsedniče, ne odustajte – vikao je sa govornice Aleksandar Vulin, vidno uzbuđen.

Otužan utisak zapaljivog Vulinovog obraćanja Vučiču i okupljenima, daju lica statista iz publike koji ustaju da aplaudiraju kao po kazni, sa izrazima koji ne pokazuju baš ništa a na momente se ljidi i osmehuju, valjda svesni u čemu učestvuju.

– Kažu za mene da sam diktator ali sad sam shvatio da je Aleksandar veći diktator od mene, on je pisao sve ove najave, ja se nikad u najave nisam mešao – odgovorio je predsednik na najavu koju mu je Vulin napisao i te nismo sigurni ko je veći diktator jer se na ovu temu više nije pričalo.

– Nije mi tesko da kažem pošto to nisu jedanput izgovorili, čak i glave naše dece, tražiće najgori u Srbiji, ali ne samo oni. Tražiće i neki spolja. Ali ja ne želim da se udvaram, da se dodvoravam i ne želim da sarađujem sa onima koji imaju svoje nalogodavce, svoje naredbodavce, svoje gazde i koji primaju novac u inostranstvu. Jedni naš gazda sme da bude Srbija i njeni građani a ne interesuju me ni ambasadori, ni njihovi ministri niti bilo ko drugi – rekao je predsednik na rođendanu svojih koalicionih partnera.

Ne plaši se predsednik najgorih u Srbiji ali zašto bi se plašio, nije kao da ima nekakve veze sa tim, kako ih  zove, najgorima. Možda baš zato Vulin nije sinoć u emisiji Hit Tvit ponovo pokazivao narodu i navijačima Partizana fotografije raskomadanih ljudskih tela koje ova televizija reprizira od sinoć u svim terminima.

– Ovaj čovek je još živ, ali zaklaće ga – objašnjava nam Vulin horor scene uz opravdanje da su fotografije videli članovi porodica zverski ubijenih ljudi.

Pink je u celodnevni obrazovni program uvrstio kokain, Vulina i raskomadana tela.

Više puta je Vulin ponovio da su to dela navijača Partizana. Podsetimo, posle dugo vremena, a gle čuda pre par dana navijači Partizana su predsedniku skandirali sa tribina onu već poznatu “Vučiču pederu”. Ovo ne liči na scenario – brže bolje Vulina na televiziju da im odgovori.

Olivera Zekić na ponovno pokazivanje zverstva na televiziji sa nacionalnom frekvencijom kaže da je na odmoru do septembra, u prevodu da je baš birga. A još je našla za shodno da podeli svoje lično mišljenje da je prikazivanje fotografija edukativnog karaktera i da treba i da uznemire i opomenu.

Koga da opomenu? Prosečnog Srbina kojeg nema pas za šta da ujede?

Ne plaši se naš predsednik od najgorih koji imaju svoje nalogodavce, a trebalo bi, jer se izgleda upleo kao pile u kučine.

Ne plašimo se mi koji radimo za sitne novce, gledamo kako da preguramo mesec. Ne plašimo se mi koji ne rasprodajemo srpsku zemlju, srpske reke. Ne plašimo se mi koji ne trgujemo zdravljem srpskog naroda i budućnošču naše dece.

A Vi gospodo predsednički kandidati, batalite to da Vulin piše govore i promenite marketinšku službu. Ovo što gledamo je već viđeno i isključivo je za noćni termin prikazivanja.

Vučić u Novi Sad došao kao car, a ispraćen zvižducima kao peder i diktator

42 Shares
Share via
Copy link