Magazin

Vučić otkrio: Gradonačelnik Novog Sada i Ana Brnabić kandidati za premijera

vucevic-3
Foto: Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su mogući kandidati za premijera iz Srpske napredne stranke dosadašnji gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i aktuelna premijerka Ana Brnabić.

Vučić je u intervjuu za TV Prva rekao kako je moguće i da jednog kandidata predloži neko od koalicionog partnera SNS, prenosi N1.

Predsednik je rekao da je zadovoljan radom premijerke Ane Brnabić.

On je naveo da o sastavu Vlade Srbije „razmišlja i dalje“, ali da o tome odlučuje stranka.

Vučića su pitali i šta će dobiti predsednik SPS Ivica Dačić.

– Dačić neće dobiti ništa, dobiće neku odgovornu funkciju, ali to nije rođendanski poklon. Pretpostavljam da će njegova stranka njega izabrati za neku važnu funkciju – rekao je prvi čovek Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se situacija sa poljoprivrednicima koji protestuju rešiti dogovorom, kojim niko neće biti potpuno zadovoljan.

On je naveo da će međugodišnja inflacija biti oko 9,8 odsto, ocenivši da će se inflacija usporiti do kraja godine zbog cena nafte i da će investicije biti nešto manje.

– Cena nafte padaju, Srbija neće imati problema sa gasom, mora da reši pitanje uglja i da neka kiša padne, da nešto hidro počne da nam radi – rekao je Vučić.

Dok Vučić i Vučević huškaju narod, Srba na moru u Hrvatskoj 60% više nego lane

108 Shares
108 Shares
Share via
Copy link