Magazin

Vučić besan na saradnike zbog rezultata referenduma: Evo, vi pametni, sad vodite stranku!

vucic-referendum-rezultati

Rezultati referenduma, koje je Vučić saopštio pre Republičke izborne komisije, kao i ishod u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, gde su građani predsedniku Srbije rekli NE, toliko su razbesneli naprednjačkog lidera, da je, kako pišu tabloidi koji su pod njegovom kontrolom, vikao na saradnike.

Danima su naprednjaci putem televizija, svojih tabloida i društvenih mreža pozivali građane da izađu na referendum i zaokruže „da“.

Imali su i kampanju na RTS, gde je skandalozno i na indirektan način sugerisano građanima šta treba da zaokruže na referendumu.

Međutim, na kraju, Vučić nije mogao da bude zadovoljan. Em je izlaznost jedva bila 30 odsto, em je doživeo udarce u velikim gradovima, poput Beograda, Niša i Novog Sada, gde su građani zaokružili NE. Ista situacija je bila u Užicu, Čačku, Sremskim Karlovcima…

Zbog svega toga, kako pišu tabloidi koji su pod direktnom kontrolom predsednika SNS, Vučić je pobesneo, pa je „vikao na saradnike“.

informer-vucic

– Evo, vi pametni, sad uzmite pa vodite stranku – prenosi Informer Vučićeve reči.

Da je naprednjački vođa posle referenduma bio nezadovoljan i besan, piše još jedan režimski tabloid. Naime, Vučić je preko Srpskog telegrafa poslao još jednu poruku potčinjenima u stranci.

telegraf-vucic

Tako ovaj tabloid piše da je Vučić „otkazao sastanke“, „ljut je na saradnike“ i navodi da će „biti smena“.

Ovime je samo još jednom pokazano da se Vučićeva podrška u narodu „kruni“, što je potvrdio i ovaj referendum, jer su mu veliki gradovi otkazali poslušnost.

Da li je ovo samo najava šta Vučića i SNS čeka 3. aprila?

Da se utvrdi da li je Vučić prekršio zakon saopštavajući rezultate referenduma

Izvor: Direktno

OGLAS

36 Shares
Share via
Copy link