Magazin Srbija

Vučićevo obezbeđenje zajedno sa ekipom Velje Nevolje zavodi red, policija mirno stoji

Marinika Tepić danima dokazuje nedokazanoj javnosti da su pohapšeni članovi grupe Velje Nevolje isti oni „buzdovani“ koji su tukli ljude na julskim demonstracijama, oni koji su obezbeđivali inauguraciju predsednika, bili njegovo lično obezbeđenje u Novom Pazaru na otvaranju atletskog stadiona, kao i da je isto društvo na fotografijama sa predsednikovim najstarijim sinom Danilom.

To su „momci“ ispred kojih policija mirno stoji, savija glavu i gleda kako se zapravo bije narod.

Svi iole upućeni ljudi znaju sve ove stvari, ali Vučić i dalje sve „šije“ na izborima koliko god oni bili kvarni i namešteni.

Potpredsednica stranke Slobode i pravde objavila je tvit sa video materijalom kojim dokazuje povezanost Veljinih batinaša sa vladajućom SNS garniturom.

– Ovo je tvoj SNS batinaš sa ekipom Veljinih davitelja na tvojoj inauguraciji. Isti koji ti čuva leđa u Novom Pazaru,Valjevu. Jer samo su tvoji sa Veljinima mogli ovako da komanduju dok policija gleda i ćuti! I dobija naređenje da ode – napisala je između ostalog Marinika.

Nedavno je i član Glavnog odobra Demokratske stranke  Srđan Milivojević izjavio da su uhapšeni članovi grupe Veljka Belivuka bili uključeni u svečanost inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića 2017. godine, kada su, kako tvrdi, pred kamerama počinili više krivičnih dela.

Bojana Jovanović, novinarka istraživačkog portala KRIK, takođe je ukazala da je inauguracija predsednika dokaz da je postojala veza između Belivukove grupe i SNS-a.

– Jedan od članova te grupe bio je obezbeđenje na inauguraciji predsednika. Utvrdili smo da je član Belivukove grupe. I to je učestvovao baš u onom nasilnom incidentu, kada su izvođeni fotoreporteri i novinari. Bukvalno su izneti sa inauguracije. Tada se oglasila SNS i rekla da su te osobe, koje su izvele ljude, bili zapravo redari stranke. To ukazuje da postoji veza između političke partije koja je na vlasti i grupe koja se inače bavila poslovima obezbeđenja – rekla je Jovanović, a prenosi Nova.rs.

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja i pripadnici njegove kriminalne grupe uhapšeni su u velikoj akciji MUP i BIA 4. februara.

Ko je privatna vojska kriminalaca ispred sedišta SNS u Novom Sadu (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

670 Shares
670 Shares
Share via
Copy link