Magazin

Žaklina Tatalović javila se na Vučićev konkurs za najlepšu sliku Srbije fotkama iz Gornjih Nedeljica i Rekovca

vucic
PrtSc/Instagram/buducnostsrbije

Predsednik Aleksandar Vučić pozvao je građanke i građane da pošalju fotografije najlepših predela Srbije na imejl adresu „[email protected]“ kako bi, rekao je, na najbolji način promovisali jedinstvenu lepotu naše zemlje.

Na Vučićev poziv odgovorila mu je Žaklina Tatalović, novinarka N1, tako što je na svom Tviter nalogu postovala nekoliko fotografija iz mesta Gornje Nedeljice i Rekovac u kojima se planira rudnik litijuma, prenosi „Danas“.

“Ajmo da učestvujemo u foto konkursu na koji poziva predsednik #nasanajlepsaSrbija #fotokonkurs Gornje Nedeljce: polje ječma, mesto na kojem je planiran rudnik litijuma. Potrebno je samo da ima najvise lajkova a to je nama najlakše”, napisala je Tatalović, koja ne propušta priliku da postavi pitanja Vučiću na koja on uglavnom ne odgovara.

„Rekovac: mesto na kojem je planiran rudnik litijuma #nasanajlepsaSrbija #fotokonkurs Samo lajkovi 😊“, dodala je Žaklina Tatalović u vezanom Tvitu.

Zatim je okačila fotografije iz Vrnjačke Banje gde je pre 10 godina trebalo da nikne Nacionalni vaterpolo trening centar i sa Homoljskih planina na kojemje planiran rudnik zlata.

„Vi nastavite niz, neko mora i da radi“, dodala je Tatalović, a na njen niz pristigli su brojni foto odgovori Tviteraša sa sličnom tematikom.

Vučić otvorio konkurs za najlepšu fotografiju Srbije, pobedniku vredna nagrada i prijem kod predsednika

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

727 Shares
727 Shares
Share via
Copy link