Moda Top 10

Vreme je za jesenje jaknice

Iako se svi još uvek nadamo miholjskom letu, nije na odmet na vreme se obezbediti jaknicom koja će nas grejati ukoliko nas leto izneveri. Pogledajte modele jakni koje smo odabrali za vas i pravac u šoping da vas hladni jesenji dani  ne iznenade.

ZARA

Ovaj ogrtač brenda Zara je idealan da se ogrne u ne tako hladnim jesenjim danima. Napravljen je od mohera, u popularnoj jesenjoj oker boji. Kopča se spreda i daje romantičnu notu odevnim kombinacijama.

jakne-zara

MANGO

Jaknica sa duplim kopčanjem, napravljena od pamuka, idealna je za ovaj prelazan period. Ima okrugli okovratnik i postavljena je.

jakne-mango

LINDEX

Vanvremenska jakna koju možete da nosite u raznim prilikama, od svetlucavog materijala i proštepana. Kopčanje je na cibzar a poseduje takođe i zanimljive metalne dugmiće.

jakne-lindex

H&M

Kargo jaknica od pamuka, moglo bi se reći u vojnom stilu. Ako volite jakne sa dosta džepića, ovo je pravi izbor za vas, jer ih ima četiri. Struk je rastegljiv i ima zanimljiv detalj na laktovima u vidu zakrpa.

jakne-hm

SPRINGFIELD

Za sve ljubitelje kože, model od jagnjeće kože, postavljen krznom tako da ga možete nositi i u hladnijim jesenjim danima. Model je srednje dužine.

jakne-springfield

Čitajte Luftiku na Google vestima

25 Shares
Share via
Copy link