Magazin

Poznati voditelj čudesno smršao 87 kilograma, pa našao devojku od 18 godina (FOTO)

voditelj-smrsao
IZVOR: INSTGRAM/REAL_ARG

Britanski voditelj i zvezda rijaliti programa „The Only Way Is Essex“ Džejms Ardžent (35) uspeo je za dve godine da postigne nešto neverovatno – smršao je 87 kilograma.

Od čoveka koji se jedva kretao i obavljao svakodnevne aktivnosti, Džejms sada uživa u svom telu. On je sa 172 kilograma „spao“ na 85, kako navodi „Dejli mejl“.

Bio je podvrgnut smanjivanju želuca 2021. godine, a kasnije i zatezanju stomaka, jer se osećao prilično nezadovoljno zbog viška kože. Takođe, uporedo se zdravo hranio i svakodnevno trenirao, piše Mondo.

Međutim, kao i svaka intervencija, smanjivanje želuca može da ima i prateće komplikacije i rizike, kao što su veliko krvarenje, infekcija, negativne reakcije na anesteziju, stvaranje krvnih ugrušaka, problemi sa disanjem, kao i curenje iz želuca na onoj strani gde je sečen.

voditelj-smrsao-2
Foto: Profimedia

Inače, voditelj je u vezi s devojkom Stelom Turijan (18) sa kojom je otpočeo romansu prošle godine, a može se reći da mu je i ona dala dodatnu motivaciju.

– Sada sam siguran u spavaćoj sobi… Bez obzira da li je romantično, pored plaže ili u odeći, u svakom slučaju, sada sam sigurniji u svemu – rekao je britanski voditelj i dodao da ne planira da prestane sa zdravim navikama.

– Nemojte da me pogrešno shvatite, ja i dalje želim da se poboljšam i da uđem u teretanu i da se pojačam, ali ću apsolutno biti samouveren kada leto počne – rekao je on.

Ovo je omiljena žitarica Jelene Đoković, jača imunitet i pomaže kod mršavljenja

164 Shares
164 Shares
Share via
Copy link