Balkan Koronavirus

I Dodik ima svog Nestorovića: Hvala novinarima što su svima doneli koronu

Vlado Đajić je direktor Univezitetskog centra u Banjaluci i Dodikov poslanik u Skupštini Republike Srpske i poznat je po brojnim aferama. Ovih dana doživeo je neočekivanu slavu na društvenim mrežama zbog gafa koji mu se omakao tokom obraćanja novinarima.

Kamere su ga snimile kako se priprema za nastup pred kamerama sa Miloradom Dodikom kako skida masku, potom rukavicama trlja nos, namešta frizuru, opet čačka nos. Ali pravi šou je nastupio kada je počeo da govori.

„Zaštitne rukavice i maska nisu modni detalj. One bi trebale poslužiti svojoj svrsi, a to je da se osoba preko ruku, dodirivanjem lica, ne zarazi koronavirusom. Zna to i direktor Univerzitetskog Kliničkog centra Banja Luka Vlado Đajić. Ili bi bar trebao znati“, piše portal Faktor u tekstu Nemoj biti Vlado.

vlado-djajic-ukcbl

Međutim, Đajić pred kamerama daje loš primer građanima, a još gori kada se kamere isključe.

Prilikom izjava za medije u društvu člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, a nakon obilaska zgrade u KCBL, Đajić je vodio više računa o izgledu pred kamerama, nego o zdravlju.

Napokon, kad su dobili zeleno svetlo za početak snimanja, Vlado Đajić je odvalio nešto što je ubrzo postalo viralno:

– Zahvaljujem se vama novinarima za sve što ste uradili da ova pandemija dođe do svakog u kuću – rekao je on.

Iako je Đajić medijima hteo da zahvali na prenošenju informacija, zbog nespretnog načina na koji se izrazio, ispalo je da novinari šire zarazu po kućama.

Ceo snimak možete pogledati ovde:

Izjave nakon obilaska stare Hirurgije u Banjaluci

Pratite izjave nakon obilaska stare Hirurgije u Banjaluci#RTRS #RTRSvijesti

Gepostet von RTRS vijesti am Freitag, 3. April 2020

Vlado Đajić je postao poznat kada je njegova asistenkinja telefonom pozivala pacijente Kliničkog centra u Banjaluci i od njih tražila da glasaju za Đajića na izborima za regionalni parlament. Nezavisni mediji su izneli ceo slučaj, ali je Tužilaštvo obustavilo istragu.

Nestorović o šopingu u Italiji: Šalio sam se

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

40 Shares
Share via
Copy link