Srbija Vesti

Sve smo mogli da očekujemo, ali ne i ovo: Đuka Bizon će postavljati i smenjivati sudije

Vladimir Đukanović izabran je za predsednika Odbora za pravosuđe i po funkciji će biti član Visokog saveta sudstva i birati sudije. Đuka bira sudije, napisao je na Tviteru Stefan Jovanović, funkcioner Narodne stranke.

Vladimir Đukanović, jedan od najagresivnijih naprednjačkih „jastrebova“, biraće sudije, s obzirom na to da je izabran za predsednika skupštinskog Odbora za pravosuđe, a sledstveno tome, biće i član Visokog saveta pravosuđa.

Ovde možete da pročitate kako funkcionišu stranačke sudije u Srbiji.

Izgleda da je Aleksandar Vučić odlučio da nagradi Đukanovića ovom značajnom funkcijom, za zasluge koje ima u odbrani njegovog brata Andreja, u slučaju zaplene ogromne količine marihuane na gazdinstvu „Jovanjica“.

S obzirom na to da je Đukanović advokat po profesiji, postavlja se opravdano pitanje, kako može da se i dalje bavi advokaturom i brani interese svojih klijenata, a da sa druge strane utiče na izbor sudija.

Dakle, imajući u vidu ovu okolnost, Đukanović će ubuduće da dobija sve slučajeve, jer mu se nijedan sudija neće moći suprotstaviti. Đukanović će odlučivati o njihovim sudbinama.

Đuka čašćava Lukasa sa 500 evra, jer Bogu hvala bogat je – ima četvoro dece

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

941 Shares
941 Shares
Share via
Copy link