Magazin Srbija

Vlade Divac tukao Nišu Saveljića usred restorana, muvao mu ćerku preko poruka!

Vlade Divac
FOTO: MARKO METLAS, ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Vlade Divac naš proslavljeni košarkaš prebio je bivšeg fudbalera krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge, piše „Kurir„.

Do okršaja je navodno došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige Petra požalila svom ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Naime, kako tvrde dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku.

Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke.

Niša Saveljić
Foto: RAS SRBIJA

Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi. Pobesneo je i rekao da će ga prebiti čim ga bude video. To se i dogodilo, piše pomenut medij.

Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Divac je navodno odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja, a vrlo brzo pali su šamari.

Saveljić tvrdi da je u pitanju nesporazum

Nakon što su informacije o incidentu dospele u javnost oglasio se i Niša Saveljić. On tvrdi da su poruke koje je slao ćerki košarkaša pogrešno protumačene, i ističe da mu je Divac pomogao u životu:

– Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovek. Žao mi je ako je moja namera pogrešno shvaćena – kaže nekadašnji fudbaler za Kurir i nastavlja:

– U životu nisam imao nijednu mrlju. Mene niko nije maltretirao. Ta scena je za mene bila nesvakidašnja, nema potrebe nikome da se pravdam, ali mi je žao ako je neko pogrešno shvatio. Divac mi je pomogao u Americi, dao mi je kontakte – kaže Saveljić.

On ističe da je i dalje u šoku zbog svega što se desilo.

– Žao mi je što nismo razgovarali o tome i što nisam imao priliku da objasnim. Mene niko nije gurao, niti udarao, samo sam izguran iz lokala. Neprijatno jeste, ali žao mi je ako je familija Divac tako shvatila, ja to ne radim.

Srbija ima najboljeg košarkaša, tenisera i vaterpolistu na planeti!

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

115 Shares
115 Shares
Share via
Copy link