Magazin

„Izgubila je tatu, a već se smeje“: Ćerka Siniše Mihajlovića odgovorila na užasne komentare

mihajlovic-cerka
Foto: Instagram/virgimih

Ćerka Siniše Mihajlović, Virdžinija Mihajlović, ovih dana suočava se sa neprimerenim komentarima ljudi koji su se osetili pozvani da kritikuju njeno ponašanje na društvenim mrežama.

Ćerka legendarnog fudbalera i trenera objavila je deo poruka koje dobija zbog toga što je odlučila – da se našminka ili nasmeje.

Ona je u jednom trenutku istakla da mora da bude jaka, da se vrati normalnog životu zbog ćerke koja je zaslužila da ima najlepše detinjstvo, prenosi Nova.

„Polako ću pokušati da se vratim ovde na Instagram, ne zato što sam dobro, da budem vedra, srećna i bezbrižna (naročito za glupe ljude, koji nažalost postoje), već jednostavno da bih sebi skrenula pažnju.

Nije da me Instagram može ko zna koliko odvratiti, kada u sebi imaš srce i dušu u komadićima (Violante je moj spas svaki dan), ali može za to malo da me natera da razmišljam o lakšim stvarima.“

Zatim je objavila deo poruka koje dobija.

„S obzirom na to da će se uvek naći neko ko će pokušati da sudi s komentarima „Izgubila je tatu, a već se smeje“, „Stavlja priče na Instagram, ja nisam mogao ni da ustanem iz kreveta“ – „Vidi koliko je boli, već je našminkana i dobro se oblači“ i mogla bih da nastavim… Samo znajte da me vaše kritike ne dodiruju.“

Zatim je pojasnila koliko je i dalje tužna zbog smrti oca.

„Ogromna praznina koju osećam je tu, ona živi u meni, ne daje mi trenutke mira, i neće biti osmeha na fotografiji, ili fotografije postavljene ovde, da definišu moje stanje duha, neka to bude jasno.

Plačem, ali onda sam „prinuđena“ da obrišem suze, i nosim osmeh, jer ja imam ćerku koja zaslužuje da ima srećnu majku uprkos svemu.“

Zatim se osvrnula na ćerku i supruga.

„Biće teško, ali učiniću sve da svojoj ćerki pružim najlepše detinjstvo koje je ikada mogla da sanja, baš kao ono koje sam imala sa mamom i tatom. Trudiću se da osetim bol iznutra i da se pokažem srećnim čak i ako je sve razbijeno iznutra.

A ja imam muža koji posle svega što je prošao pored mene i moje porodice, zaslužuje više od bilo koga ženu koja je u stanju da plače, da sebi da oduška, da pati, ali da se onda vrati i nastavi da živi.

Jer život je nešto drugo, i uprkos tome što vam ovde pokazujem, oduvek, moj život bez filtera, uvek sam radije zadržavala patnju za sebe i tako ću nastaviti. Ovde ga nikada nećete videti. Sve vas volim“, napisala je Virdžinija Mihajlović.

Nebo se ponovo otvorilo: Dan kada je otišao Siniša Mihajlović

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
56 Shares
Share via
Copy link