Magazin

Siniša Mihajlović 11 godina nije video prvog sina: Evo gde su danas i šta rade sva deca slavnog fudbalera

205743_profimedia0372365744_ff
Foto: Profimedia

Uspeo je Siniša da osim fudbalske ostavi i mnogo vrednije tragove tokom života.

Sva deca Siniše Mihajlovića odrasla su u vredne ljude koji izbegavaju skandale, već karijere grade svojim trudom i radom.

Legendarni fudbaler Siniša Mihajlović iza sebe nije nije ostavio samo velike uspehe i zadivljujuću karijeru, već i šestoro dece koje je uspeo, uz suprugu Arijanu, da izvede na pravi put.

Uvek je otvoreno govorio o roditeljstvu, te nije krio da ga je odnos sa vanbračnim sinom mnogo boleo.

Odnos sa prvim sinom

Siniša Mihajlović prvi put je postao otac pre nego što je upoznao zgodnu Arijanu Rapaćoni, koja mu je rodila petoro dece. U kratkoj vezi sa jednom Rimljankom, dok je igrao za Romu, čuveni fudbaler dobio je Marka, koji sada ima oko trideset godina.

Interesantno je da je upravo Arijana bila inicijator njihovog susreta, nagovorivši Sinišu da pozove sina na Svetog Nikolu 2004. godine, te su se tom prilikom konačno spojili.

‒ Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu i izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz mladalačkih, nezrelih postupaka – ispričao je svojevremeno Miha.

Mihajlović je opisao njegov prvi susret sa sinom, te nije skrivao da je bio izuzetno dirljiv.

– Potrčali smo jedan drugom u susret i nekoliko minuta proveli u zagrljaju. Obećao sam mu da ću sutradan postići gol na utakmici protiv Breše, koji ću njemu posvetiti. Tako je i bilo. Kada je s velikim osmehom uzviknuo: ‘Tata, ispunio si obećanje’, hteo sam da puknem od sreće – rekao je.

Međutim, u intervjuu koji je dao italijanskoj televiziji povodom izlaska biografije „Utakmica života“ Siniša je otkrio da ga je prvi sin razočarao, ali nije naveo zbog čega.

‒ Nisam se čuo s njim godinu dana. Marku sam bio drugi otac, i žao mi je. Priznao sam ga, izdržavao, ali ga nisam podizao. Zamolio sam ga da preuzme veću odgovornost, nije mogao. Zvao me je, međutim, nisam se javljao. Pozvaću ga kad budem spreman. Kad me neko izneveri, treba mi vremena.

Da li su uspeli da izglade odnos pre Mihine prerane smrti nije poznato.

Oprostio se od oca emotivnom porukom.

Dva ogromna buketa belih ruža stajala su pored sanduka u kojem su se nalazili posmrtni ostaci Siniše Mihajlovića.

Na jednom je stajao natpis sa imenima sve njegove dece, među kojima je i njegov najstariji, vanbračni sin Marko.

Prelepe ćerke koje očaravaju lepotom

I Viktorija i Virdžinija nisu se bavile sportom, ali su ipak na fudbalskom terenu pronašle ljubavih svojih života. U stabilnim su vezama su sa fudbalerima i to sa momcima koji važe za najtalentovanije u ovom sportu.

Viktorija, koja je studirala psihologiju i veliki je zaljubljenik u modu u vezi je sa italijanskim fudbalerom Pietrom Pellegrijem, koji joj je najveća podrška u svemu, pogotovo u teškim momentima koje je prošla njena porodica.

Ona je inače i napisala knjigu “Siniša, moj otac”, gde je, osim o njegovim uspesima, detaljno govorila o psihološkom stanju bolesnog oca i porodice posle presađivanja koštane srži.

Inače, Viktorijin izabranik Pietro ima svega 22, te je nekoliko godina mlađi od svoje devojke. Međutim, vrlo često na svom Instagram profilu objavljuje njihove zajedničke fotografije. S Viktorijom je u vezi nešto oko 3 godine. Inače, njegov je fudbalerski put išao od Monaka preko Milana, pa sve do Torina.

Kada je reč o mlađoj Virdžiniji, ona je više od šest godina sa Alesandrom Volijakom, defanzivcem “Đenove”. Verili su se 2021. a krajem godine Virdžinija je usrećila čitavu porodicu Mihajlović prinovom – unukom Violante.

Ljubav su krunisali brakom u junu mesecu, a o svaki detalj su pažljivo birali. Svečanost je upriličena u Bariju. Gradu u kom je Siniša sa Crvenom zvezdom napravio najveći uspeh i osvojio Kup šampiona 1991. godine na stadionu “Sveti Nikola”. Ovaj grad ima posebnu simboliku, pošto je Voljako rođen u jednom mestu u blizini Barija, te nije slučajno što su baš tu lokaciju izabrali.

Do oltara su je ispratila braća Miroslav, Dušan i Nikolas, a mlada je izabrala venčanicu u čijoj kreaciji je i sama učestvovala. Što se Alesandra tiče, on je ponikao u Bariju, igrao je i za Juventus, Padovu, Prodenone, Đenovu i Benevento. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Italije, ali nije još uvek zaigrao u seniorskoj konkurenciji.

Virdžinija inače ima 25 godine, i influenserka je, a u javnosti je bila poznata i po učešću u italijanskom rijaliti programu “Ostrvo slavnih” koji je sličan “Surviveru”.

Fudbalska legenda Siniša Mihajlović i njegova supruga Ariana, ponosni su na svoje petoro dece, koji su izrasli u vredne, elokvente i mudre ljude, a medijima su tokom odrastanja bile priklonjene naslednice, Viktorija i Virdžinija, koje su prave lepotice prenosi Stil Kurir.

Ipak, poznati par ima još trojicu sinova, Miroslava, Dušana i Nokolasa, koji se veoma retko javno eksponiraju, jer su adolescenti.

Dirljiva poruka supruge Siniše Mihajlovića nakon venčanje ćerke – Miha je u svakoj reči

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link