Magazin

“Došao si da me posetiš u mojim snovima”: Mihina ćerka objavila dirljivu poruku koja slama i najtvrđa srca

miha-cerke
Foto: Printscreen

Alesandro Voljako objavio je fotografiju dopisivanja sa Sinišom Miihajlovićem pre njegove smrti, pa se oglasila i Virdžinija.

Alesandro Voljako (25) debitovao je u Seriji A.

Ušao je u sudijskoj nadoknadi i odigrao prvi zvaničan meč u dresu Đenove. Njegov tim izgubio je od Atalante, ali je njegova poruka po završetku tog meča ostavila veliki trag. Spomenuo je Sinišu Mihajlovića i poruku koju je od njega dobio.

Inače, on se venčao sa Mihinom ćerkom Viržinijom sa kojom ima i dete.

virdzinija-muz

On je na društvenim mrežama podelio poruku koju je dobio od Siniše 22. novembra prošle godine, samo nekoliko nedelja pre smrti legendarnog srpskog fudbalera.

– Laku noć Ale, ostani jak i videćeš da će sve da se reši. Volim te – napisao mu je Miha, a on mu je odgovorio:

– Obećavam, nikada neću odustati.

poruka-miha

Sudbina je tako htela da Alesandro debituje 22. oktobra, pa mu je taj dan dodatno značajan.

– Broj 22 je ispisan u knjizi sudbine. Obećavam ti, nikada neću odustati – napisao je Voljako uz fotografiju dopisivanja sa Sinišom.

Istu fotku objavila je i Virdžinija.

– Alesandro je debitovao u Seriji A i ti tata si bio svestan koliko je naporno radio za to. Nikada nije tražio ničiju pomoć, uvek si ga ti podržavao, kao otac sina. Znam da bi uradio sve za njega, kao što si za nas i videla sam u tvojim očima koliko si ga voleo. Sigurna sam da bi ga pozvao posle debija. Došao si da me posetiš u mojim snovima, da potvrdiš da si sa nama. Nedostajao si mi više nego inače, jer bih te pozvala da ti sve ispričam. Nisam mogla, pa si ti to uradio i sigurna sam da to nije slučajnost, ništa se ne dešava slučajno – napisala je ona.

Nebo se ponovo otvorilo: Dan kada je otišao Siniša Mihajlović

Izvor: Kurir sport/Mondo

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link