Dogadjaji Zabava

Vikend vodič – gde izaći u Novom Sadu

Novi Sad je poznat po raznovrsnoj ponudi noćnog provoda, a za vas smo izdvojili najbolje što vas očekuje predstojećeg vikenda. Pročitajte gde vas očekuje pravi provod ovog vikenda.

Petak

Gerila bar

Ultra Zvučni Sessioni 15 očekuje vas u Gerila baru večeras od 21 čas. Organizovna su tri pozivna jam sessiona i jedan otvoren. Ulaz se ne naplaćuje, a Benefit box postoji da bi posetioci dobrovoljno doprineli opstanku i razvitku ovog događaja, tako da ako ste u mogućnosti dođite i podržite ovaj događaj prilogom koji ćete ubaciti u kutiju. Minimalna preporučena donacija je 100 dinara.

Club Tunnel

Shingo Suwa je u petak zadužen za muziku u ovom klubu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Schingo Suwa poreklom je iz Japana, a svoju karijeru dj-a razvijao je u Berlinu, tako da često muziku pušta u berlinskim klubovima Tresor i about_blank, a stalni je dj u klubu Suicide Circus u kojem radi na poznatim Homeopatik žurkama. Pušta maratonske setove u kojima se oseća uticaj raznih muzičkih žanrova. Svestrani Shingo Suwa je i dj i muzički producent, a vlasnik je i dve izdavačke kuće Merkur Schallplatten i House Mannequin. Start je od 23 časa, a pre ponoći ulaz je besplatan, dok se posle naplaćuje po ceni od 200 dinara.

The Pub

Uz podršku Red bulla beogradski DJ Me-high-me-low ovog petka pušta muziku u The Pubu, a već poznata Red bull Warm up žurka počinje od 22 časa.

zurka-devojke-provod-mladi
Izvor: wikimedia.org

Kosmosapiens Art Kafe

Ilija Rudhaman i Marek Tripkovski večeras su u Kosmosapiensu za mix pultom od 22 časa. Ilija Rudhaman je imao prilike da deli pult pult sa priznatim imenima sa elektronske muzicke scene kao što su Spiller, Miss Divine, Ridney, Paolo Barbato, Aaron Ross, Marko Nastic, kao i sa većinom domacih dj-jeva. Ulaz je slobodan.

Subota

Firchie Think Tank Studio

U subotu vas očekuje žurka posvećena osamdestim godinama – dj Marko Marković pušta sve najveće hitove iz tog vremena. Ulaz je donacija 200 dinara, a počinje od 22 časa.

Gerila bar

U subotu Zbogom Brus Li svira uživo u Gerila baru. Početak je od 22 časa, a ulaznica košta 200 dinara. Sviraće do ponoći, kada vas očekuje afterparti Live Vinyl Act.

The End night club

Dusan Lazovic (DBDZ), samLuda i stalni dj Layzie su za miks pultom u klubu The End u subotu od 23 časa.

Kafemat

Pripadnik stare garde dj-eva, autor mnogih zabava po klubovima Beograda, koji pušta funk, disco i house zvuk – dj Ike čeka vas u subotu u Kafematu. Žurka počinje u 22 časa.

Crveni petao

Bend Njuške svira uživo u Crvenom petlu u subotu uveče, a sviraju obrade najvecih rock, funk, disco, fusion i punk rock pesama. Prisustvujte sjajnoj energiji i odličnom provodu uz ovaj bend, a svirka počinje u 22 časa.

Pročitajte više o događajima u Novom Sadu

 

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link