Zabava

Svađa Vesne Dedić i Sanje Marinković došla do nove tačke usijanja

Dugogodišnje prijateljstvo televizijskih voditeljki Sanje Marinković i Vesne Dedić puklo je kao tikva početkom godine kada je perjanica TV Pink uslikala odabrano društvo koje je svesno kršilo epidemiološke mere. „Kovid elita“ je simbolčna onaka fotografije na kojoj se našla i Vesnina koleginica Minja Miletić.

Nezvanično, njihovo razilaženje počelo je znatno ranije, a ovih dana je ušlo u novu, termilanu fazu.

Nekadašnje prijateljice više se ne prate na Instagramu, a mnogi sada komentarišu da li je današnja objava Vesne Dedić posvećena upravo Sanji.

Naime, ona je na svom Instagramu podelila citat legendarnog glumca Zorana Radmilovića, koji glasi:

– Vrhunac bezobrazluka je kada onom ko te laže pokažeš da znaš da te laže, a on se još i naljuti.

dedic-marinkovic-instagram

Mnogi smatraju da se reči koje je podelila popularna voditeljka i spisateljica odnose upravo na Sanju, budući da se Dedićka u prethodnom periodu nije libila da otvoreno kaže:

“Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj”.

Razlog zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva javnosti za sada nije poznat, ali se spekuliše da je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu i koleginicu.

Beogradski mediji prenose priče iz kuloara da dugogodišnji zajednički prijatelji ove dve voditeljke, nakon prekida prijateljstva stali su na Vesninu stranu i osudili postupke koje je Sanja pravila.

Podsećanja radi, Sanja i Vesna su, pored prijateljskog odnosa, razvile i privatan biznis, pa su pored škole novinarstva, imale i nekoliko manifestacija koje su radile zajedno.

Kovid elita i pišanje po kovid sirotinji – mala zabava u paralelnoj stvarnosti

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

45 Shares
Share via
Copy link