Lifestyle Magazin

„Dalaj Lama kaže da je redovna stolica životni cilj“ Vesna de Vinča gladuje već 8. dan

vesna-de-vinca
Vesna de Vinča o gladovanju Foto: Instagram

Vesna de Vinča (Vesna Jugović) vlasnica modne agencije „Miss Yu“ početkom juna objavila je na Instagram profilu da ponovo počinje sa „čišćenjem organizma“. Ova radikalna metoda podrazumeva gladovanje i samo unos tečnosti.

Vesna se pre dva dana oglasila na Instagramu i svojim pratiocima otkrila da je uspešno ušla u osim dan gladovanja.

„Bila sam na svadbi i popila sam kampari-đus, ali ništa nisam jela iako je bilo divne hrane. Pila sam samo vodu sa liminom“, ovim rečima je započela video.

I pored vrlo rigoroznog detoksa i unosa tečnosti Vesna de Vinča objasnila je zašto je pojela celih 10 trešanja.

„Pojela sam 10 trešanja sa košticom. Što je jako važan. Kada su pitali Dalaj Lamu šta mu je cilj u životu odgovorio je – glavni cilj je redovna stolica. Po neki istraživanjima najbolje bi bilo da se redovna stolica desi u pet ujutru. To je malo teže, ali posle buđenja treba imati stolicu jer ona govori o sve o telu. Nastavljam sa vodom i limunom još uvek nisam uključila žalfiju, ali to ću od sutra ujutu. Osećam se mnogo dobro, ali ne samo zbog stolice, već se intelektualno bolje osećam. Energija mi skače“, rekla je Vesna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna de Vinca, Ph.D (@vesnadevinca)

S obzirom na to da nije precizirala koji je u pitanju tip detoksa, važno je napomenuti da se pre bilo koje dijete ili drastične promene ishrane konsultujete sa svojim lekarom.

Nacionalna šizofrenija i pretnje ratom zbog šaljive fotografije srpske i albanske misice

Izvor: Blic Žena

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

211 Shares
211 Shares
Share via
Copy link