Lifestyle

Vesna de Vinča šokirala izgledom posle 25 dana gladovanja, jede samo 15 trešanja dnevno

vesna-de-vinca
Vesna de Vinča o gladovanju Foto: Instagram

Vesna de Vinča (Vesna Jugović) vlasnica modne agencije „Miss Yu“ početkom juna objavila je na Instagram profilu da ponovo počinje sa „čišćenjem organizma“. Ova radikalna metoda podrazumeva gladovanje i samo unos tečnosti. Zapravo, ne može se reći da jelovnik u ovom njenom režimu uopšte postoji, pošto za ceo dan pojede svega 10-15 trešanja i to sa košticama.

O tome kako joj prolaze dani, kakve rezultate je postigla i koji su joj dalji planovi, ova novinarka, književnica i vlasnica modne agencije svakodnevno obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama.

Gladovanje je po uzoru načina života Dalaj Lame, a zasniva se na 10-dnevnom čišćenju kada se jede svega 10-15 trešanja (sa košticama), a osim toga može da se pije voda, limunada bez šećera i razni čajevi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna de Vinca, Ph.D (@vesnadevinca)

„Juče sam pojela 15 trešanja sa košticama, i dodatno sam se maksimalno očistila. Danas osećam tu veliku radost, kada duh lagano upravlja telom, ne kao ranije kad sam se borila sa svojim životom“, rekla je u kratkom videu koji je objavila na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna de Vinca, Ph.D (@vesnadevinca)

Ono što je zapanjilo sve na mrežama jeste koliko je oslabila. I dok njoj prija što se rešila „tereta“, po mnogima je preterala, pa su komentarisali da je „kao kost i koža“, da se „osušila“ i „sparušila“.

Važno je napomenuti da se pre bilo koje dijete ili drastične promene ishrane konsultujete sa svojim lekarom.

Dalaj Lama kaže da je redovna stolica životni cilj“ Vesna de Vinča gladuje već 8. dan

Izvor: Blic Žena

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

328 Shares
328 Shares
Share via
Copy link