Magazin Srbija

Vericu je Obrad zapazio na televiziji, zbog njega je napustila Vojvodinu i uz tog gorštaka našla sreću

verica i obrad
Foto: RTCG

Verica Lazović zbog ljubavi je prešla iz ravnice u planine. Iz Vojvodine se odselila u jedno malo selo nadomak Bijelog Polja. U Crnu Goru se udala zbog Obrada koji se u nju zaljubio istog trenutka kada ju je video na televiziji.

Najzaslužniji za ljubavnu priču tog para je Jovan Memedović i njegova emisija „Sasvim prirodno“. Upravo u njoj je pre nekoliko godina jedna od gošći bila Verica i kad ju je Obrad tu video, odmah je shvatio da moraju da budu zajedno, piše Blic.rs.

Verica je u to vreme živela teškim životom. Pre nekoliko godina i sama je ispričala kako nikad nije imala sreće do tad. Živela je na selu, čuvala krave i mučila se, a nije ni znala da je ljubav njenog života čeka u Crnoj Gori. U to vreme Obrad je pokušavao da sebi nađe ženu, ali bezuspešno i tada je sudbina umešala prste.

Verica je Memedovića upoznala kada je održavan Dan stočara, ali tada nije snimao prilog sa njom i Verica je mislila da je se nikad više neće ni setiti jer je ona „samo kravarka“. Ali voditelj i novinar joj se javio posle mesec dana i napravili su prilog.

verica
Foto: RTCG

Udaja mesec dana nakon poznanstva

Nije puno prošlo od emitovanja emisije kada ju je Obrad kontaktirao preko Fejsbka. Tada je ona radila i živela na Zlatiboru kod jednog gazde a kako je kasnije ispričala za crnogorsku televiziji nije joj bilo lako jer je čuvala krave, živela bez vode i struje, radila najteže poslove, a jela šta joj gazde daju.

Obrad joj je poslao poruku nekoliko sati pošto ju je video u emisiji.

– Samo mi je poslao poruku: Ćao, kako si, šta radiš? Odgovorila sam mu tek ujutru, evo ništa sve po starom. Tako je krenulo, jedna, pa druga poruka… Ni mesec dana nije prošlo i ja sam se udala! Srećna sam! Nemam za čim da žalim. On je moj muž! – ispričala je Verica.

Verica je za RTCG ispričala da poštuje svog muža, da je srećna u braku, u kom zajedno odgajaju njenu ćerkicu za koju Obrad nije hteo da dozvoli da ostane s njenom majkom i očuhom u Vojvodini.

– Ona bi svakodnevno patila bez nje. Ne bi imala mir, sigurno bi plakala. Razgovarali smo ozibljno i rekao sam joj da povede malu Nikolinu, nemoj bez nje da dolazi – ispričao je Obrad i tako je i bilo.

verica i obrad 2
Foto: RTCG

I njegova majka Nada je presrećna što se oženio devojkom oput Verice, a pri tome je prvi meštanin koji se u lokalnoj crkvi venčao još od vremena Drugog svetskog rata, a kada je Vericu videla na televiziji rekla je damo da će imati sreće ako bude htela da dođe da živi sa njima.

– Moja svekrva je divna žena i hvala joj što je takva – kaže Verica.

Objašnjava i da ima majku živu, zdravu i „hvala bogu daleko“ jer ju je od 11. godine terala da živi kod drugih. Mislila je i da trojici braće u životu nešto znači, ali je shvatila da ni to nije tako.

Izvor: Blic.rs

„Jesi ti onaj sa TV, imam poklon za tebe“: Najpoznatiji srpski gorštak sa Golije dobio novu kuću

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
79 Shares
Share via
Copy link