Magazin

U Veneciji voda toliko čista da se prvi put vide ribice, vratili se delfini kod Kaljarija (VIDEO)

Demanti: Portal Raskrinkavanje.ba je ovu vest označio kao manipulisanje činjenicama. Delfini se zapravo nisu “vratili u Veneciju” zbog koronavirusa. Delfini prikazani na snimku nisu plivali u venecijanskim kanalima, već su usnimljeni na Sardiniji, što je potvrdila Nacionalna geografija.

Koronavirus u svetu svakog dana odnosi nove žrtve, u Evropi je najugroženija Italija. U toj zemlji međutim počele su se dešavati i neke neverovatne stvari prouzrokovane činjenicom da je veliki broj ljudi zbog virusa korona u karantinu.

U jeku pandemije koronavirusa, kanali u Veneciji su čištiji nego ikada. Na ulicama nema toliko vozila, gondole ne plove, a o turistima da ne govorimo.

Na snimcima koji se dele po društvenim mrežama, može se videti neverovatno čista voda u kanalima, a stanovnici kažu da je toliko čista da se vide i ribice kako u njima plivaju, što ih je oduševilo.

U nekim delovima Italije vratili su se i delfini jer više nema čamaca i brodova koji su ih plašili.

Uprkos činjenici da je epidemija koronavirusa zabrinula ceo svet lepo je videti ovakve slike. Ovo bi trebalo da nam je i veliki pokazatelj negativnog uticaja čoveka na prirodu.

Zato, pamet u glavu, virus će proći, a priroda će nam ostati!

Pornhub solidarno sa Italijanima, besplatan premijum sadržaj zbog koronavirusa

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

17K Shares
17K Shares
Share via
Copy link