Magazin

Veljko ljubigamajka Ražnatović ima mišljenje o Mileni i filmovima koje nije gledao: “Stoka bežbožnička što ne poštuje srpske žrtve, dno!”

Veljko Ražnatović žestoko je prokomentarisao podršku koju je Milena Radulović dala bosanskohercegaovačkom filmu “Quo Vadis, Aida?”, Jasmile Džbanić, nominovanim za Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja.

Ražnatović je na Instagram storiju podelio snimak u kojem oštro komentariše Milenin potez – objavljivanje plakata za pomenuti film o Srebrenici, čime je dala svoju podršku.

– Samo vi veličajte te urbane likove, evropejce i tu ostalu stoku, bezbožničku, što ne veruje u Gospoda Boga, što veruje u sve pogrešno, sve neistinito… Što ne poštuje srpske žrtve i što odlučuje da ima udela u nečemu što pljuje direktno po našoj državi, po državi gde su ti odrasli i deda i otac i majka i cela porodica- počeo je Veljko.

– Ti si za mene dno! Da ne bih nešto rekao što nije za društvene mreže, staću ovde, ali ti si, Milena, jedno dno – poručio je Ražnatović.

Podsetimo, kritički i uvredljivi komentari na Milenin račun počeli su nakon što je na svom Instagram storiju podelila plakat filma “Quo vadis, Aida”. U ratnoj drami rediteljke Jasmile Žbanić igraju i dva srpska glumca, Boris Isaković i Jasna Đuričić.

U istoj kategoriji bio je nominovan i srpski film “Dara iz Jasenovca” i cela javnost je stala uz taj film, jer govori o stradanju dece i srpskog naroda u najzloglasnijem ustaškom logoru iz Drugog svetskog rata, te se javnost posle decenija “probudila” i osmelila da govori o tome i videla priliku da to vidi i celi svet.

Međutim, Milena je podržala Žbanićkin film, koji svi ocenjuju kao antisrpski, pa su je na društvenim mrežama zamerili što nije stala uz Daru, dete i decu koja su mučena i zlostavljana u logoru.

Našli su se brojni komentari na tviteru u kojima je korisnici istog podsećaju da su stali uz nju kada je u javnosti izašla sa pričom o zlostavljanju koje je sama doživela u školi glume Mike Aleksića, koji se nalazi u pritvoru.

Tviteraši su mladoj glumici poručili i da treba da je bude sramota što je podrušku dala bosanskohercegovačkom filmu sa ratnom tematikom.

“Sram te bilo! Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe” napisao je jedan tviteraš, a ispod su počele da se nižu i neumesni komentari. Većina nije mogla da veruje da je Radulovićka to uradila i prebacuju joj da je “izdala svoj narod”.

“E sad je sama, bar što se mene tiče”, “Oduvek sam pričala da je bezobrazna do bola, pa i u trenucima dok su je svi podržavali, a ljude mišljenja kao ja napadali, evo sad vidite.

Ispade tačno, petao koji kukurikne pre zore završi u loncu…”, “Sramota…

Zbog srpskog naroda koji je tokom ratova pretrpeo svirepe zločine, etnička čišćenja – svakakve vidove ucene, nasilja od ekonomskih do fizičkih”, samo su neki od komentara, a bilo je i onih koji su stali u odbranu glumice i podržali je i napali tviteraše zbog njihovih

“Sram tebe bilo što ne umeš da napraviš razliku između filmske umetnosti i krivičnog dela”!, prenosi Telegraf.

Milena, dali smo ti podršku, ima da budeš naše kerče, inače ostaješ sama!

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • taj sa crkvom i bogom ima veze kao ja sa nuklearnom fizikom (imao sam dvojku iz fizike)

OGLAS

450 Shares
450 Shares
Share via
Copy link