Magazin Svet

„Ličiš na Goluma“: Devojku ismevaju zbog velikih očiju, a ona ženama vraća poljuljano samopouzdanje (VIDEO)

Devojka sa velikim očima
Foto: Screenshot / TikTok / sam.mcnab

Današnji modni trendovi nameću ideal „savršenog izgleda“, pa se mnogi odlučuju za posetu estetskom hirurgu ili koriste filtere na društvenim mrežama koje ih menjaju do neprepoznatljivosti, zaboravljajući da tajna prave lepote leži upravo u prirodnom izgledu, koji nas u svojoj nesavršenosti ističe od ostalih.

Tako je jedna mlada devojka iz Amerike stekla velik broj simpatija na društvenim mrežama, jer se ponosi svojim neobičnim ogromnim očima, iako joj mnogi pratioci govore kako liči na Goluma iz „Gospodara prstenova“.

Ona ne haje za zlobne komentare, već se rado šali na svoj račun, a pritom pomaže i brojnim devojkama koje su zbog svog specigfičnog izgleda bile izložene podsmehu okoline.

„Govore mi da ličim na Goluma ili Mister Bina“

Samanta MekNab (21) iz Njujorka rado pozira pred kamerom širom razrogačenih očiju, što ostavlja zapanjenim veliki broj korisnika društvenih mreža, pa neki njeni snimci broje milionske preglede.

@sam.mcnab

u arent finding a glimpse of anyone in these eyes. #ilookinhereyes #aglimpseofus

♬ Glimpse of Us – Joji

– Gotovo da nema stvari koju nisam čula. Govore mi svakakve gluposti o tome na koga ličim ili kako izgledam, od likova iz filmova Tima Bartona, buba, Nikol Riči, Mister Bina, Goluma, pa do likova iz crtanih filmova.

Mnogi obično pomisle da imam problema sa štitnom žlezdom ili Gravesovu bolest, a zdrava sam – kaže Samanta, a prenosi 24 Sata.

„Ovako me je mama gledala kad bih se loše ponašao“

Velike oči su joj zapisane u genima, a ova simpatična 21-godišnjakinja često pronalazi zabavu u jedinstvenim crtama lica.

Njen najpopularniji video na društvenim mrežama predstavlja niz kratkih isečaka u kojima bulji u kameru, a koji je pregledan 22 miliona puta i prikupio je čak 2,4 miliona lajkova, piše The Sun.

@sam.mcnab

the last one is terrifying.

♬ Follow me – .

„Ovako me je mama gledala kada bih se loše ponašao u javnosti“, napisao je jedan pratioc.

„Slatka kćerka Mister Bina“, prokomentarisao je drugi.

Ismevanim ženama vraća samopouzdanje

Samanta mnoge komentare smatra prilično smešnim.

– Čak i ja mislim da stvari koje mogu da uradim sa svojim očima, kao i način kako izgledam mogu biti čudne i pomalo zastrašujuće, ali drugi to vole – ističe ova simpatična devojka.

@sam.mcnab

idk why this is a trend. but it invloves eyes so yk i had to hop on it.

♬ original sound – WARRIORSCENTRAL2

Ona takođe dobija poruke i od drugih žena i devojaka koje imaju sličan izgled, gde im se oči ističu, pa su zbog toga bile maltretirane ili ismevane.

Samanta upravo ističe da im njeni video snimci mogu vratiti poljuljano samopouzdanje.

– To je za mene najveća nagrada. Kažem im da volim što imam tu jedinstvenu „stvar“ na sebi koja mi omogućava da se istaknem na dobar način, pa zašto to ne prihvatiti? – kaže ona.

Izvor: 24 Sata

Najškrtija žena na svetu ljušti banane pre merenja, a lazanje kuva u mašini za suđe (VIDEO)

80 Shares
Share via
Copy link