Horoskop Horoskopski znakovi

Vaginom šarmu ne može niko da odoli

Neupećni, kada vide njhov neodoljiv osmeh, čuju njijhov zarazni osmeh, očas posla budu ulovljeni u njhovi mrežu, a da toga nisu ni svesni.

Neminovno svi polude kada upoznaju Vagu.

Budite iskreni i priznajte da šarm ponekad koristite kako biste lakše postigli neki cilj, zar ne? Rekli bismo vam da to nije lepo, ali ko da se ljuti na vas kad jednim pogledom znate da omekšate svakog sagovornika.

Vi nikada nećete na agresiju da odgovorite još jačim napadom, radije ćete ljupkom energijom umiriti sagovornika i razgovor vratiti u mirnije vode.

Kako i vi imate granicu preko koje ne dozvoljavate da vas guraju, onda ćete izbegavati primitivne i glasne ljude, oni nisu vaše društvo i loše ćete se osećati uz njih.

Svoje stavove nećete nametati drugima niti ćete ih se grčevito držati do poslednjeg daha, u vama postoji snažna crta saosećanja i želje da iskreno shvatite šta pokreće druge ljude.

Ako otkrijete da razmišljaju drugačije nego vi, nećete ih bez razmišljanja proglasiti glupima i pokušati da ih ubedite u svoje stavove, nego ćete razmisliti da nisu ipak oni u pravu?

Da, Vage se ne stide da priznaju da su ponekad pogrešile, i po toj svojoj karakteristici su zaista u manjini.

U ljubavi Vaga igra otvoreno i bez skrivenih aduta u rukavu, a isto traži i od partnera.

Vaga se dobro oseća u dugim, stabilnim vezama, mnogo bolje nego u nekakvim prolaznim avanturama koje ne vode nigde. Ipak, i u najčvršćoj vezi tražiće malo prostora za sebe.

Zbog snažnog smisla za pravdu Vaga će istu slobodu davati i svom partneru. Od njega će tražiti mnogo toga, ali će mu zauzvrat biti najveća podrška koju uopšte može da zamisli.

Jednom kad bude imala decu, Vaga će biti odličan i brižan roditelj. Ako se pak pojave problemi, pokazaće i svoju čvrstu stranu, jer kad zagusti ona odnekud izvuče snagu koje inače ni sama nije svesna.

Izvor: Noizz

O kom horoskopskom znaku mašta svaka udavača?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
336 Shares
336 Shares
Share via
Copy link