Horoskop Ljubavni horoskop

O kom horoskopskom znaku mašta svaka udavača?

Naporan rad, tvrdoglavost i upornost glavne su osobine Bika. On je trezven i stabilan zemljani znak, i kao takav Bik simbolizuje strast, sigurnost, zadovoljstva i temeljno obavljanje poslova.

Bikom vlada planeta ljubavi i lepote Venera, koja odražava njegovu strastvenost, zavodljivost, zaljubljivost i žudnju za telesnim užicima.

Uticaj Venere i zemljanog elementa kom Bik pripada daje tipičnom predstavniku ovog znaka prijatan izgled, pravilne crte lica i čvrstu i stabilnu telesnu građu. Mnogi se Bikovi čine korpulentnim iako su po težini u okvirima proseka. Koračaju vrlo sigurno kao da u svakom trenutku dobro znaju gde planiraju da idu.

Kao znak zrelog proleća, Bik simbolizuje nezaustavljiv rast, cvetanje i bujanje prirode.

Pošto su „deca“ raskošnog i plodnog dela godine, pripadnici ovog znaka usmereni su na sađenje, izgradnju, rast i širenje – bilo u bukvalnom ili prenesenom smislu. Bik ima jasan životni plan – da stalno uvećava svoju imovinu, sigurnost, udobnost i ugled.

Ocenjuje svoju uspešnost po bogatstvu koje je nagomilao, a posebno mu je važno da prilikom svake provere ima više nego prošli put. Svako odstupanje od pravobitnog napretka remeti Bikov duševni mir.

PROČITAJ I:

Vešto skrivaju svoj pravi karakter: Zašto su muškarci Ovnovi loš izbor

Tri znaka kojima žene ne mogu odoleti

Izvor: Noizz.rs

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

69 Shares
Share via
Copy link