Beograd Vesti

Andrija (20) se utopio na Adi Ciganliji, spašavalo ga 10 sportista, žandarmerija izvukla telo

Foto: Vesna Lalić, Nova.rs

“Skočio je sa pedaline i zaplivao. U jednom trenutku izgubio je snagu, a drugar je pokušao da ga spasi”, naveo je jedan od očevidaca tragedije koja se u nedelju po podne dogodila na Adi Ciganliji, prenosi Nova.rs.

Foto: Vesna Lalić, Nova.rs; Potraga za mladićem na Adi Ciganlij

Mladić Andrija S. (20) iz Koprivice, neposredno pred trenutak nesreće nalazio se sa dvojicom prijatelja na pedalini. Nakon što je uočio da se davi, vaterpolista Filip Filipović, koji se zatekao na licu mesta, pokušao je sa svojom ekipom da ga spasi. U pomoć je pozvao i odbojkaše sa terena pored. Ušli su u vodu bez maski ili boca sa kiseonikom, kako bi ga tražili, dok ne dođu spasioci. Na lice mesta izašli su Hitna pomoć i policija, a u potrazi su učestvovali i ronioci Žandarmerije. Nekoliko sati nakon potrage, ronioci su izvukli telo mladića.

Foto: Vesna Lalić, Nova.rs; Potraga za mladićem na Adi Ciganliji

Dok je potraga za Andrijom trajala, na obalu je stigao njegov stric.

“Čovek je bio očajan. Pratio je potragu nadajući se nekom čudu. Kada su ronioci izvukli telo mladića, slomio se i počeo da plače”, rekli su neki od očevidaca tragedije.

“Došao je u Beograd da zaradi neki novac, a na ovako tragičan način je nastradao”, naveli su za Blic Andrijini poznanici.

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

121 Shares
121 Shares
Share via
Copy link