Srbija

Kik bokser ranjen na Adi Ciganliji dobro poznat policiji, bio u „bentliju“ koji je presekao kolonu predsednika Srbije

bokser-pucnjava-ada-ciganlija-2
FOTO: MILAN ILIĆ, SCREENSHOT / RINGIER

U pucnjavi koja se u nedelju dogodila ispred golf terena „Vamos Padel“ na Adi Ciganliji ranjen je Stevan Dukić (28) koga je nepoznati počinilac upucao sa skutera u kuk i nogu i nakon toga pobegao u nepoznatom pravcu.

Ranjeni Stevan Dukić je od ranije poznat policiji. On je uhapšen početkom septembra 2017. godine u bizarnom incidentu u kojem je na kolonu automobila koju su obezbeđivali predsednika Aleksandra Vučića naleteo automobil „bentli“ stranih registarskih tablica, za koji će se ispostaviti da je u vlasništvu Ivice Dragutinovića, bivšeg fudbalera, piše Blic.

Dukić je hapšen zbog „bentlija“ i zbog ubistva navijača

Incident se dogodio na Topčiderskoj zvezdi, a nakon što su pripadnici „Kobri“ zaustavili „bentli“, u njemu su kao putnike zatekli Dukića i još jednog muškarca, a na mestu vozača Luku Radulovića, tadašnjeg šefa obezbeđenja „Nane“, koji je ubijen 2018. godine oko 1.25 noćas u kafani „Ispod mosta“ u Beogradu, a kako se sumnja do krvavog obračuna je došlo zbog svađe oko droge.

Policiji je bio poznat kao diler kokaina i neretko je spajan za aktivnosti vezane za narkotike.

On se takođe sumnjiči da je učestvovao u ubistvu navijača Rada Aleksandra Savkovića (27) ispred diskoteke „Nana“ 17. decembra 2017. godine.

Inače, Dukić je obezbeđivao beogradske splavove „River“ i „Blejvoč“, a radio je u agenciji za obezbeđenje čiji je vlasnik ultimat-fajter Dušan Panajotović, koji je bio pod istragom zbog pokušaja ubistva.

Ubica iz Futoga priznao zločin, strahovao da će ga iseći mačetema i baciti u Dunav

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link