Horoskop

Uticaj planeta i astro analiza za ovu nedelju (9.5. – 15. 5.)

Petak

Astro Analiza: Mjesec izlazi iz znaka Lava danas. Moguće je da ćete vidjeti sliku stvarne budućnosti i ona bi mogla da vas demorališe. Taj osjećaj neće biti poslijedica konkretno slike onoga što slijedi, već poslijedica vašeg upornog rada danas na polju ljubavi, znanja i istraživanja sebe. S toga, nastojte da ne pretjerate danas. Razmišljajte o bližim planovima i onom pozitivnom što će oni donijeti.

Runa Jera nas upozorava da je jako bitno da radimo danas na našoj disciplini prije nego na viziji, jer nas jedino to može dovesti do uspješnog završetka nečega što nam je stvaralo tjeskobu.

Sugestija kristala: Hematit bi nam dao potrebnu snagu da isklešemo našu disciplinu.

Ove sedmice radimo akciju BESPLATNIH KONSULTACIJA astro tarota. Vaše je da pošaljete poruku u naš inbox: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija . Molimo Vas da budete strpljivi jer mnogo pitanja nam dolazi, a želimo da svi budete zadovoljni našim savjetima…

dnevni-horoskop-astro-zvezde
Pixabay.com

Vikend

Mjesec je danas u znaku Djevice, pa nam kao takav donosi pragmatičnost, mirne i stabilne osjećaje, potrebu za radom i motivisaće nas na detaljno sagledanje situacije. Ovakvi stavovi bi nas mogli dosta ohrabriti i pomoći nam da mislimo pozitivno. Jako je bitno pozitivno razmišljanje danas, jer će nas ono dovesti do pravih zaključaka. Danas bi mogli da se oslobodimo i odmorimo od potrebe rada na našoj pasivnosti i disciplini jer, danas će svakako biti jedan opušten dan.  Nedjelja će takođe biti pod uticajem vibracije energije mjeseca u Djevici. Iako nam dan djeluje dosta popunjen obavezama, uživati ćemo. Moguće je da će nam neka hladna i proračunata osoba pokazati emocije što će nas zadiviti. I dalje nije dan za naporan rad i disciplinu. Budite nježni prema sebi.

Runa Preth nam govori o ženskim principima i upozorava nas na Nedjelju. Govori nam istovremeno da neke plodne savjete ili sugestije možemo dobiti od prijateljice rođene u znaku Vodolije ili prijateljice koja ima jake aspekte u ovom znaku.  Za nedjelju stoji runa Sowelo koja nas takođe upozorava na ljubav koju ćemo osjetiti od nekoga koga jako volimo. Danas je bino samo da se čuvamo predrasuda, i ovu ćemo ljubav jasnije vidjeti.

Sugestija kristala za subotu: Smeđi ahat bi nam pomogao da lakše prihvatimo pozitivno razmišljanje.

Sugestija kristala za nedjelju: Rozekvarc bi nam dao snagu da prepoznamo pravu ljubav i damo joj prostora.

Ove sedmice radimo akciju BESPLATNIH KONSULTACIJA astro tarota. Vaše je da pošaljete poruku u naš inbox: https://www.facebook.com/astrologijaikristalnaterapija. Molimo Vas da budete strpljivi jer mnogo pitanja nam dolazi, a želimo da svi budete zadovoljni našim savjetima…

Pročitajte i dnevni horoskop

Avatar

Ana Dominik Rodić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


35 Shares
Share via
Copy link