Uncategorized

Uštedite vreme u saobraćaju

Putnici u Beogradu mogu imati koristi od saobraćajnih kamera uživo tako što će na najbolji način iskoristiti svoje redovne rute. Evo nekoliko predloga koji su posebno korisni za Beograđane:

Da biste dobili video prenos uživo, koristite lokalne onlajn mobilne aplikacije ili platforme kao što je uživo kamere. Putnici na posao mogu da planiraju svoje rute i provere saobraćajne uslove u Beogradu u realnom vremenu pomoću ovih alata. Posetite veb-sajtove ili preuzmite aplikacije za praćenje saobraćaja specifične za Beograd da biste bili u toku sa trenutnim stanjem saobraćaja u gradu.

Planirajte svoju rutu: Proverite kamere uživo pre nego što krenete za Beograd da biste videli da li ima oblasti sa velikim saobraćajem ili bilo kakvih problema zbog kojih biste mogli da kasnite. Dakle, možete uštedeti vreme i nevolje tako što ćete napraviti nekoliko strategija za izbegavanje zakrčenih područja jedinstvenih za Beograd.

Koristite Gugl Mape za praćenje saobraćaja u realnom vremenu, predložene rute i upozorenja o rasprostranjenim događajima ili zatvaranju puteva. 

Da biste odredili najprometnije vreme u glavnom gradu, koristite uživo kamere Beograd. Imajte na umu ova vremena. Posmatrajući obrasce saobraćajnih gužvi u određenim vremenima, možete planirati svoj raspored tako da izbegnete najveće gužve. Trebalo bi da promenite vreme polaska ako je to ikako moguće kako biste izbegli putovanje kroz gužve u Beogradu.

Razmislite i o promeni radnog vremena ukoliko je to moguće. Pomerite početak radnog vremena za jedan sat ranije ili kasnije kako bi ste skratili putovanje i dobili još koji sat slobodnog vremena. Skraćivanjem putovanja za 15 minuta u jednom pravcu dobijate pola sata dnevno. Ako radite 5 dana u nedelji tako dobijate 2,5 sati nedeljno ili ukupno 10ak sati mesečno, što je više od jednog celog radnog dana.

Delite informacije sa drugim putnicima u Beogradu: Ako primetite bilo kakvu značajnu gužvu u saobraćaju ili nesreću dok gledate snimke kamera uživo u Beogradu, razmislite o podeli informacija sa drugim putnicima. Putem platformi društvenih medija, onlajn foruma za diskusiju ili lokalnih saobraćajnih grupa, mogu se distribuirati novosti o saobraćaju za Beograd u realnom vremenu. Razmenom informacija možete doprineti koordinisanim naporima na smanjenju saobraćajnih gužvi i pomoći drugim putnicima.

Busy crowded traffic jam on the road

Kada koristite video snimke uživo za posmatranje saobraćaj, bezbednost uvek treba da bude na prvom mestu. Izbegavajte korišćenje mobilnog uređaja ili gledanje video strimova uživo tokom vožnje. Koristite mogućnosti koje se aktiviraju glasom da biste dobili obaveštenja o saobraćaju u realnom vremenu bez upotrebe ruku ili unapred planirajte svoju rutu.

Putnici na posao mogu bolje da planiraju svoje rute, donose bolje informisane odluke i upravljaju svojim svakodnevnim putovanjima koristeći informacije saobraćajne kamere za video nadzor u realnom vremenu u glavnom gradu. Kao rezultat toga, vreme putovanja na posao je poboljšano i manje vremena se gubi u saobraćajnim gužvama na putnoj mreži Beograda u celini.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link