Horoskop Horoskopski znakovi

Najsretniji dani u maju 2024. godine za vaš horoskopski znak

najsretniji dani maj

Astrolozi su otkrili koji dani u maju mogu biti najuspešniji za nas i zašto! Pokušajte da zapamtite ove datume ili ih zapišite kako biste znali kada bi trebalo da budete najaktivniji.

Dani moći su najpovoljniji dani u mesecu kada se desi neki dobar astrološki događaj. Takođe, ovih dana se mogu desiti i drugi važni događaji koji povoljno utiču na našu sreću i raspoloženje.

Pokušajte da se oslobodite negativnosti u maju, jer će ovaj mesec biti ispunjen snažnom energijom, uprkos činjenici da će biti samo tri dana moći. U danima moći o kojima će biti reči, važno je ostati svoj i zapamtiti svoje najvažnije ciljeve u životu, usmeravajući svoju energiju u pravom smeru.

1. maj – Venera u kvadratu s Plutonom

Venera i Pluton u kvadratu čine vrlo moćan savez koji će transformisati prvi dan maja, učiniti ga ugodnijim i produktivnijim.

1. maja možemo početi da se odričemo loših navika i takođe tražimo oproštaj od onih koje smo uvredili u prošlosti. U takvim periodima većina sukoba je rešiva, pa se nemojte plašiti da se iskupite svojim najmilijima, prijateljima i kolegama.

Biće mnogo snage za komunikaciju, a oni koji neće samo naizgled raditi na sebi, već će zaista pokušati da prevaziđu svoju prirodu, dobiće uspeh, sreću i snagu.

5. maj – dan ogledala

Stručnjaci savetuju da ovog dana češće slušate svoj unutrašnji glas jer će on postati vaš vodič u svet uspeha, sreće i stabilnosti.

Broj pet će izoštriti vaše šesto čulo. Takođe će nam pomoći da razumemo šta nam je važno, a šta lažno i sporedno.

Ovo će biti dan duboke introspekcije i novih mogućnosti. Na takav dan nema slučajnih misli, kao što ne može biti slučajnih događaja. Sve će biti baš onako kako treba da bude po planovima Univerzuma.

17. maj – kvadrat Merkura i Plutona

Ovaj aspekt je izuzetno pozitivan za kreativnu komponentu svakog od nas. Pod takvim uticajem postaje lakše donositi vanredne odluke.

Ovo će biti dan kada će predstavnici kreativnih profesija imati više sreće nego bilo ko drugi. Ovo će takođe biti dan komunikacije, novih poznanstava i flertovanja.

Ove dve planete se veoma dobro kombinuju u ovom pogledu. Ovo je vreme za jačanje društvenih veza na svim nivoima – porodičnom, poslovnom, duhovnom.

Neka mesec maj postane vaše vreme da rešite sve svoje probleme i budete izvor inspiracije. Štedite energiju i budite izuzetno pažljivi prema svom zdravlju – psihičkom i fizičkom.

Izvor: Atma

Pavel Globa tvrdi da će Rakovi u maju 2024. biti miljenici sudbine, kupaće se u novcu i sve će im ići kao po loju

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
93 Shares
Share via
Copy link