Magazin Srbija

Toliko kritikovani šalterski radnici sada su ujedinili celu Srbiju

Nakon pipača hleba, na red za istrebljenje su konačno došli i lizači prstiju. Da je ta navika prosto užasna i bez epidemije virusa, potvrđuju brojne pohvale na račun šalterskih radnika koji stidljivim pisanim upozorenjem pokušavaju da se izbore za razum.

Upozorenje sa jedne blagajne obilazi celu Srbiju, a svaki šalterski radnik i kasir reći će vam da je ova rasprostranjena navika užasna na toliko mnogo načina.

Pandemija virusa potpuno je promenila sve naše dosadašnje navike, a nadamo se da će uticati i na ovu koja nas je sve toliko nervirala.

Na jednom šalteru ovih dana osvanulo je upozorenje koje se deli Fejsbukom. Naime, nakon “pipača hlebova”, druga sledeća omražena kategorija oduvek su “lizači prstiju”, a zbog pandemije korona virusa, odzvonilo je i jednima i drugima, piše Blic žena.

– Zbog nastale situacije, molimo vas da ne ližete prste – stoji upozorenje na šalteru, a ljudi koji masovno dele ovu sliku u potpunosti podržavaju ove mere.

Ovo nije jedino upozorenje koje je obišlo društvene mreže u Srbiji. Pre nekoliko dana, delila se slika iz jednog supermarketa gde je kraj polica sa voćem stajalo slično upozorenje koje je oduševilo potrošače.

pljuvaci-srbije
Foto: Facebook

Toliko dobro se pokazao kao ministar da je sad postao specijalni savetnik Vlade i Vučića lično

26 Shares
Share via
Copy link