Novi Sad Uncategorized

Načini da mališani uživaju u praznicima u Novom Sadu

Praznični trenutci iz detinjstva pamte se ceo život. U Novom Sadu, za mališane je organizovano mnogo zanimljivih dešavanja ovih dana, koja će im sigurno ostati u lepom sećanju. Uspomene možete kreirati i sami, odnosno organizovati praznično dekorisanje i jš mnogo toga, u šta možete uključiti i najmlađe. Evo nekoliko ideja kako da deci ulepšate praznike.

Ukrasi

Deca će se sigurno želeti da vam pomognu u dekorisanju stana ili kićenju jelke. Ovo je odličan način da se zabave ali i budu kreativni i nauče nešto. Obezbedite im papir, bojice, trakice i šljokice, i možete krenuti da pravite zajedno ukrase.

kupindo-ukrasi-jelka
Izvor: Kupindo

Deda Mraz

Neka pravi Deda Mraz u novogodišnjoj noći poseti i vaš domu. U Novom Sadu možete iznajmiti najpoznatijeg deku na svetu, a možete i vi da kupite odelo i prerušite se. pazite samo da vas deca ne prepoznaju.

Klizanje

U Novom Sadu imamo dva klizališta u Dunavskom parku i na Spensu, a za koje god da se odlučite, deci će se sigurno dopasti, a najlakše će naučiti da klizaju dok su još mali. Lepa prilika da zima bude zanimljivija.

spens-novi-sad-klizanje
Youtube screenshot

Paketići

Praznici bez paketića nisu praznici, a svako dete obradovaće se poklonima i slatkišima. U mnogim marketima, i u tržnim centrima organizovane su podele paketića i slikanje sa Deda Mrazom. Imaćete lepu uspomenu, a klinci će sigurno biti oduševljeni.

Bioskop

U Areni Cineplex možete otići sa mališanima na nekoliko zanimljivih animiranih filmova. Trenutno su aktuelni crtaći Maša i medved i Vajana.

 

Kako da unajmite Deda mraza?

 

 

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link