Svet

Danijela uhvatila mladoženju da na svadbi gleda utakmicu i traži razvod (VIDEO)

mladozenja
PrtSc/TikTok

Opšte je poznato da je muški pol većinski ljubitelj sportova, a najviše fudbala, pa su fudbalske utakmice „svetinja“ za njih, koje se ne propuštaju, bez obzira na okolnosti. Ovaj momak je potvrdio ovu teoriju, jer je na sopstvenoj svadbi gledao fudbalski meč, ali da stvar bude još gora, pogledajte šta je uradio na svadbi svog šuraka…

Blejk Rasel je iznenada doživeo veliku popularnost. Za to je bio dovoljan jedan snimak na TikTok-u koji je prikazao kako usred svog venčanja gleda utakmicu. Pravio se da sve vreme posmatra svadbenu tortu, a zapravo je pored nje postavio mobilni telefon kako bi pratio prenos.

Čini se da je Blejk nepopravljiv muškarac, jer je isti potez ponovio na tuđem venčanju. Dok su sve zvanice igrale i pevale, zajedno sa mladencima, muškarac iz Australije se osamio, postavio mobilni telefon na sto i gledao utakmicu.

Reč je o Nacionalnoj ragbi ligi, a njegova supruga Danijela odlučila je da snimak objavi na društvenim mrežama.

Ona je istakla da bi volela da se pohvali da su se neke stvari promenile, ali da je to daleko od istine, a potom je pitala korisnike da li treba da se razvede. Ipak, njenim pratiocima je ovo više bilo interesantno nego za osudu, a brojni muškarci su ga podržali u komentarima.

@daniandblake #stitch with @daniandblake 2 years later, at my brothers wedding 🤦🏻‍♀️ #wedding #fail #daniandblake #marriage ♬ original sound – Dani and Blake

„U pitanju su ključne utakmice, ne treba da mu zameraš“, „Draga i ja smo odložili svoje venčanje kada smo shvatili da smo izabrali isti datum kada su snage odmeravali Australija i Novi Zeland“, „Ovo je završnica sezone, najvažnije utakmice“, glasili su komentari.

Izvor: MONDO

Opšta makljaža na svadbi u Mionici, svatovi se potukli sa obezbeđenjem, 7 povređenih

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

110 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap