Magazin Srbija

Reper Numero uhapšen zbog otpužbi za porodično nasilje

numero

Reper Uroš Radivojević poznatiji kao Numero uhapšen je danas.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a uhapšen je zbog optužbi za porodično nasilje, piše Kurir.

Politička aktivistkinja Nina Stojaković na svom Tviter profilu iznela je tvrdnje da je njena sestra Lidija navodno pretrpela nasilje od svog bivšeg momka repera, kao i da se povodom ovog slučaja obratila policiji.

Nedavno se ovim povodom oglasio i MUP, koji u saopštenju za „Novu“ navodi:

– L.D. je policajcima ispričala da SMS poruke, koje dobija od bivšeg partnera nemaju preteću sadržinu, ali da je uznemiravaju i da je zbog toga došla da se posavetuje. Ona policiji poruke nije mogla da pruži na uvid, s obzirom da ih, kako je navela, oboje brišu. Imajući u vidu da u konkretnom slučaju ne postoje nikakvi dokazi, L. D. nije podnela prijavu kako bi policija imala osnov za postupanje, a policijski službenici su je posavetovali koje korake može da preduzme. Posebno su joj, s obzirom na navode da je trpela nasilje tokom njihovog zajedničkog života, koje nikada nije prijavila, a što je proverom kroz sistem i ustanovljeno, istakli da imajući u vidu protok vremena uz adekvatnu dokumentaciju može da podnese prijavu.

Podsetimo, Nina Stojaković je na svom Tviter nalogu podelila šta se navodno dogodilo njenoj rođenoj sestri Lidiji, tvrdeći da je navodno trpela užasno nasilje od strane doskorašnjeg dečka Uroša Radivojevića, poznatijeg kao reper Numero, sa kojim je raskinula pre mesec i po dana.

Nina je tada objavila:

– Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala.

– Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju – ne znam. Besna sam i na komšije koji su nocima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku ?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije!

– „Sto nije prijavila ranije?“, pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. „Kako niste primetili?“, nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji koja joj je dijagnostikovana.

– Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mlađima poznat kao Numero, reper. Ako policija ne može da uradi ništa, ja mogu da stanem uz svoju sestru i kažem javno ime i prezime nasilnika.

– Hvala na obaveštenju. Ne bih da dajem izjave, ovo je haos… – kazao je tada za Telegraf Jetset reper, nakon čega je prekinuo vezu.

Reper Numero optužen da je brutalno, godinama zlostavljao bivšu devojku

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link