Magazin Srbija

Reper Numero optužen da je brutalno, godinama zlostavljao bivšu devojku

numero-1-830x0
Foto: Printscreen/Youtube/HAZZE/Instagram/cravingsbyninochka

Nina Stojaković, verenica lidera Pokreta slobodnih građana i politički aktivista, objavila je na Tviteru potresnu ispovest o stravičnom zlostavljanju svoje mlađe sestre, Lidije.

Stojakovićeva je seriju tvitova pretočila u priču o užasnom nasilju koje je njena sestra trpela od doskorašnjeg dečka, Uroša Radivojevića, inače poznatog repera pod imenom Numero.

Nina tvrdi da je zlostavljanje trajalo godinu i po dana, a da je Lidija pokušala i da se ubije. Kako je navela, po saznanju i nereagovanju policije donela je odluku da istupi, obelodani šokantnu priču i javno kaže ime i prezime nasilnika.

Njenu priču prenosimo u celosti:

“Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije.

Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da NE MOGU DA URADE NIŠTA jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala.

Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju – ne znam.

Besna sam i na komšije koji su noćima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije!

“Što nije prijavila ranije?” Pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju.

“Kako niste primetili?” Nismo. Nažalost jer je modrice i ožiljke sakrivala a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji koja joj je dijagnostikovana.

Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mlađima poznat kao NUMERO, reper.

Ako policija ne može da uradi ništa, ja mogu da stanem uz svoju sestru i kažem javno ime i prezime nasilnika.

NUMERO je brže bolje ugasio sve drustvene mreže, a ja imenom i prezimenom stojim uz svoju sestru i svako slovo iz ovog niza – zaključila je Nina Stojaković.

Ovim povodom Telegraf je kontaktirao repera Uroša Radivojevića, poznatijeg kao Numero.

Oni su preneli da je reper zvučao krajnje šokirano kad je čuo Ninine tvrdnje.

– Uh, uh – ponavljao je reper i dodao:

– Hvala na obaveštenju. Ne bih da dajem izjave, ovo je haos – rekao je on za Telegraf i prekinuo vezu.

Novosađanka prijavila Snajpera za otmicu i zlostavljanje, noćas joj zapalili 2 automobila

Stefan Savkić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

40 Shares
Share via
Copy link