Novi Sad

Najboljih 280 novosadskih učenika na bilbordima širom grada

U okviru projekta „Učim+Znam=Vredim“ koje realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, počelo je postavljanje fotografija najboljih novosadskih učenika, koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije državne i međunarodne uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti.

U Novom Sadu će biti istaknuto 40 reklamnih panoa s licima 280 đaka, što je najveći broj učenica i učenika promovisanih u okviru projekta od njegovog početka 2015. godine.

najbolji-djaci-2
Foto: Udruženje za promociju društvene odgovornosti

U naredne dve nedelje panoi sa najboljim učenicima biće postavljeni u opštinama Sremski Кarlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin.

Кada bude završeno postavljanje svih bilborda u sedam lokalnih samouprava biće predstavljeno gotovo 370 đaka, što je za 120 učenica i učenika više nego prethodne godine koja je bila najuspešnija od pokretanja projekta.

Najviše priznanja stiglo je iz oblasti programiranja i računarstva, mnogo nagrada takođe su doneli učenici muzičkih škola, a novosadski đaci bili su uspešni i u takmičenjima iz fizike i srpskog jezika i jezičke kulture.

Osim ovih, nagrade su stizale i sa takmičenja iz oblasti istorije, engleskog jezika, hemije, matematike i drugih naučnih oblasti.

Pekarka iz Novih Banovaca koja sakuplja novac đacima za užinu je naš heroj dana

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

398 Shares
398 Shares
Share via
Copy link