Novi Sad

Najboljih 280 novosadskih učenika na bilbordima širom grada

najbolji-djaci
Foto: Udruženje za promociju društvene odgovornosti

U okviru projekta “Učim+Znam=Vredim” koje realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, počelo je postavljanje fotografija najboljih novosadskih učenika, koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije državne i međunarodne uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti.

U Novom Sadu će biti istaknuto 40 reklamnih panoa s licima 280 đaka, što je najveći broj učenica i učenika promovisanih u okviru projekta od njegovog početka 2015. godine.

najbolji-djaci-2
Foto: Udruženje za promociju društvene odgovornosti

U naredne dve nedelje panoi sa najboljim učenicima biće postavljeni u opštinama Sremski Кarlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin.

Кada bude završeno postavljanje svih bilborda u sedam lokalnih samouprava biće predstavljeno gotovo 370 đaka, što je za 120 učenica i učenika više nego prethodne godine koja je bila najuspešnija od pokretanja projekta.

Najviše priznanja stiglo je iz oblasti programiranja i računarstva, mnogo nagrada takođe su doneli učenici muzičkih škola, a novosadski đaci bili su uspešni i u takmičenjima iz fizike i srpskog jezika i jezičke kulture.

Osim ovih, nagrade su stizale i sa takmičenja iz oblasti istorije, engleskog jezika, hemije, matematike i drugih naučnih oblasti.

Pekarka iz Novih Banovaca koja sakuplja novac đacima za užinu je naš heroj dana

398 Shares
398 Shares
Share via
Copy link