Balkan

Detalji stravičnog zločina u Doboju: Sašu drogirali, odveli u šumu i brutalno ubili

ubistvo-sasa-doboj

Odmotava se klupko svirepog ubistva Saše Kulišića, čije beživotno vezano telo je pronađeno 30. januara u šumi kraj izletište Preslica pokraj Doboja.

Policija je do sada privela troje osumnjičenih u ovom slučaju – Andreu K. (34) suprugu ubijenog, potom njihovu maloletnu ćerku, ali i Dražena L. (19) koji je, kako se veruje, bio u ljubavnoj vezi sa Sašinom ženom.

O celom slučaju sada su se oglasili i iz Okružnog javnog tužilaštva u Doboju. Kako za Telegraf.rs navode, sumnja se da su Andrea K. i Dražen L, u periodu od 29. januara do 30. januara, po prethodnom dogovoru sa maloletnom devojčicom, lišili života Sašu života.

“Tako što su istog u porodičnoj kući prethodno omamili uz upotrebu određenih tableta za spavanje i zadali mu par udaraca od kojih je krvario, a potom ga vezanog izneli iz kuće i motornim putničkim vozilom marke “Peugeot” odvezli u mesto Preslica, grad Doboj, u šumu u neposrednoj blizini pored izletišta, gde su mu osumnjičeni zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predelu stomaka i usled razvoja teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka izazvanog povređivanjem i gubitkom krvi nastupila smrt, da bi ga takvog ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu”, naveli su za Telegraf.rs iz Tužilaštva.

Za njih je tužilaštvo tražilo pritvor jer postoji osnovana bojazan da bi se osumnjičeni boravkom na slobodi mogli kriti, odnosno dati u bekstvo i da će uništiti dokaze i tragove važne za krivični postupak.

“Kao i iz razloga postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da će ometati krivični postupak uticajem na svedoka i saučesnike, te da bi puštanje osumnjičenih na slobodu rezultiralo stvarnom pretnjom narušavanja javnog reda jer je reč o krivičnom delu za koje se može izreći kazna zatvora od najmanje 10 godina, odnosno kazna doživotnog zatvora, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja i posledicu krivičnog dela”, navode iz Tužilaštva.

Sudija je prihvatio njihov predlog i određen im je pritvor do 30 dana. Prethodno je Sašinoj maloletnoj ćerki određen maloletnički pritvor.

Uhapšen dečak razbojnik u Novom Sadu, operisao po celom gradu, osumnjičen i za ubistvo deke Todora

Izvor: Telegraf.rs

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link